Zobrazit přihlášovací formulář

2x vyteplené podšité rifle GAP 2T

Administrace

2x vyteplené podšité rifle GAP 2T

399 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 70 Kč
Prodej jednotlivě. Oboje GAP, značená velikost 2 roky. 1. Rifle podšité růžovou látkou GAP Krásné rifle podšité růžovou bavlnou. Klasika od GAPu. V pase regulace. Zapínání v pase na druk a zip. Lze nosit ohrnuté, nebo ohrn pro prodloužené narovnat -…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

2x vyteplené podšité rifle GAP 2T

399 Kč
  • Popis zboží
Prodej jednotlivě. Oboje GAP, značená velikost 2 roky.

1. Rifle podšité růžovou látkou GAP
Krásné rifle podšité růžovou bavlnou. Klasika od GAPu. V pase regulace. Zapínání v pase na druk a zip. Lze nosit ohrnuté, nebo ohrn pro prodloužené narovnat - nositelné tedy dlouho. Jsou vyteplené - uvnitř hebká příjemná růžová látka. Pěkná klasicky modrá riflovina. Kupované nové přímo z GAPu, nošené poměrně krátce, přesto se bohužel na vnitřní straně stihli udělat lehce žmolíky, jinak vynikající stav. Na straně rifloviny bez vad, jen trochu zesvětlené levé koleno, ale látka je v pořádku. Uvnitř na bavlně prací chloupek a od tření při nošení lehce počínající žmolík. Vhodné pro holčičku na jaro, podzim, zimu.
399 Kč

2. Rifle vyteplené růžovým fleesem GAP
Nádherné teplé rifle. Podšité malinově růžovým fleesem. V pase regulace. Zapínání na druk a zip. Prošívané bílou nití. Nádherně propracované riflíky. Krásně tmavě modrá barva, na PD šisované. Prošívané, poutka, kapsičky. Lze nosit ohrnuté a pak natažené - unosí se dlouho. Nošené ve velmi dobrém stavu, bez vad, kolena i konce nohavic v pořádku. Flees stále pěkný - praný flees, měkký hřejivý.
Mám v albu stejné rifle ve vel. 98/3T.
399 Kč
  • Značka

    GAP

  • Velikost

    92

  • Rozměry

    1. Délka - celkem 46.5 cm, ohrnuté 44 cm, pas šířka 22 cm (regulace) 2. Délka ohrnuté 46.5 cm, délka celkem natažené 49 cm, pas šířka 23 cm (regulace)

  • 23. 12. 2022, 22:18

  • Zobrazení

    189

  • Oblíbené

    0

Kategorie