Zobrazit přihlášovací formulář

Mycí prostředek nejen na nádobí

Administrace

Mycí prostředek nejen na nádobí

238 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 3 uživatele
Doprava: od 0 Kč
Lehčeji a rychleji jste okna ještě neumyli!!! EKO jar – mýdlový oříšek Umývání studenou vodou - koupelna, wc, linka, trouba, digestoř, nádobí, okna, trouby, grily, podlaha, auta...... řekla bych že umyje snad úplně vše. Dokonce dobře zabírá i na skvrny…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 4. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Mycí prostředek nejen na nádobí

238 Kč
  • Popis zboží
Lehčeji a rychleji jste okna ještě neumyli!!!
EKO jar – mýdlový oříšek
Umývání studenou vodou - koupelna, wc, linka, trouba, digestoř, nádobí, okna, trouby, grily, podlaha, auta...... řekla bych že umyje snad úplně vše. Dokonce dobře zabírá i na skvrny od propisek, barvy na vlasy na oblečení atd...
Nejen, že dokáže velmi rychle pomoci s úklidem, umýt vše mastné, nádobí i zeleninu, vyčistit koberec od červeného vína, odstranit vodní kámen na vodovodním kohoutku nebo skvrny na prádle, ale je skvělým pomocníkem i při praní, na zahradě a v garáži.
Mýdlový oříšek totiž výborně funguje se studenou vodou, nepoškozuje lidské zdraví ani životní prostředí.
Mycí prostředek na nádobí na základě mýdlového ořechu patří k mým TOP výrobkům
Já sama jsem tomu nevěřila, ale od té doby, co ho mám doma, všechny ostatní prostředky letěly do koše. S mýdlovým oříškem se vše tak leskne, že už nic jiného nechci.
POPIS:
Přírodní a bezpečný mycí přípravek. Účinně odstraňuje nečistoty různého původu, a to dokonce ve studené vodě. Oplachuje se z nádobí snadno a beze zbytku. Jeho základem je saponin - přírodní pěnidlo, které je obsaženo ve skořápce mýdlového ořechu. Je plně rozložitelný v okolním prostředí a nevytváří alkalickou reakci. Mydlové ořechy nejen že nepoškozují lidské zdraví, ale dokonce naopak mají změkčující a protizánětlivý účinek na pokožku rukou.
POUŽITÍ:
Kápněte 1-2 kapky přípravku na vlhkou houbou, otřete houbou nádobí a pak ho opláchněte pod tekoucí vodou. Nebo rozpusťte 1 lžičku na 5 litrů vody, umyjte nádobí, opláchněte.
Objem: 500 ml VIP cena 238,-
  • 15. 12. 2018, 20:53

  • Zobrazení

    47

  • Oblíbené

    0

Kategorie