Zobrazit přihlášovací formulář

LEGO Star Wars 75169 Souboj na Naboo

Administrace

LEGO Star Wars 75169 Souboj na Naboo

510 Kč 690 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 9 uživatelů
LEGO Star Wars 75169 Souboj na Naboo Na planetě Naboo se dějí velké věci. Mistr Qui-Gon dostal u generátoru energie Darth Maula do úzkých, ale zdá se že dál už to sám nezvládne. Dorazte na pomoc se světelnými meči a pokud spadnete do jádra generátoru,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 6. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LEGO Star Wars 75169 Souboj na Naboo

510 Kč
  • Popis zboží
LEGO Star Wars 75169 Souboj na Naboo

Na planetě Naboo se dějí velké věci. Mistr Qui-Gon dostal u generátoru energie Darth Maula do úzkých, ale zdá se že dál už to sám nezvládne. Dorazte na pomoc se světelnými meči a pokud spadnete do jádra generátoru, aktivujte katapult a skočte opět zpátky. Maul je však příliš silný, zatáhněte za páku, která otevře laserové dveře a vypustě tak Obi-Wana na svobodu. Bude se tak moci připojit k boji a vy získáte šanci na úspěch.

Sestavte si scénu Souboj na Naboo a máte další povedený kousek do sbírky LEGO Star Wars. Lego Star Wars je skvělá zábava pro malé i velké příznivce této nesmrtelné ságy. V mžiku vás přenese do světa hvězdných válek, kde můžete bojovat proti Temné straně Síly světelnými meči. Nebo si radši vytvoříte svůj vlastní, originální a zcela nový příběh? Fantazii se meze nekladou! Tato stavebnice plná akce a dobrodružství zabaví vás i vaše starší ratolest i na celé hodiny. Stavebnice Lego rozvíjí formou hry tvořivost a fantazii. V porovnání s jinými stavebnicemi zaručuje Lego stavebnice pevnost, stálobarevnost a přesnost rozměrů, což znamená jednoduché sestavení a rozebírání. Věřte, že tato hračka vydrží beze změny celé generace.
  • 9. 9. 2021, 16:39

  • Zobrazení

    180

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

LEGO 11009 CLASSIC Kostky a světla
LEGO Classic 10692 Tvořivé kostky
LEGO Classic 11008 Kostky a domky

Kategorie