Detailní popis produktu
Pohankové vločky si zachovávají většinu cenných látek z pohanky. Vločky lze konzumovat bez úpravy v cereálních snídaních, také přidat do polévek, karbanátků, sekané apod.
Složení : Vločky pohankové instatní
Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
Výrobek může obsahovat stopy lepku, sezamu, soji a skořápkových plodů.
Návod k přípravě
Pohankové vločky můžeme konzumovat buďto syrové nebo opražené, povařené či spařené horkou vodou nebo (sójovým) mlékem. Můžeme k nim přidat ořechy a semena, sušené ovoce nebo med, použít je při přípravě müsli nebo granoly. Výborné jsou i s jogurtem. Při kuchyňské úpravě je můžeme použít jako přílohu, zavářku do polévky, po rozemletí jimi můžeme nahrazovat mouku při pečení moučníků a slaného či sladkého pečiva. Výborné jsou při přípravě karbanátků, k přípravě placiček atp.
Průměrné výživové údaje ve 100 g
Energie 1530/361 kJ/kcal
Tuky 3 g
z toho nasycené mastné kyseliny 1 g
Sacharidy 71 g
z toho cukry 2g
Bílkoviny 12 g
Sůl 0,003 g
Země původu: Ukrajina
Výrobce: J.O.D. Dvořákovi s.r.o.
Zeměchy 187
44001 Louny
Zdroj
fotografie
Petra M.