Zobrazit přihlášovací formulář

Houbičkový 6ti dílný komplet NEXT

Administrace

Houbičkový 6ti dílný komplet NEXT

1 420 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 104 Kč
Nádherný houbičkový komplet - chlupatka, mikina, podšité riflové lacláče, riflová sukně, triko a čepička. Vše NEXT, značená vel.12-18m, nositelné déle. Pouze čepička ruční práce. Vhodné pro holčičku na jaro, podzim. 1. Houbičková červená chlupatka …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Houbičkový 6ti dílný komplet NEXT

1 420 Kč
  • Popis zboží
Nádherný houbičkový komplet - chlupatka, mikina, podšité riflové lacláče, riflová sukně, triko a čepička. Vše NEXT, značená vel.12-18m, nositelné déle. Pouze čepička ruční práce. Vhodné pro holčičku na jaro, podzim.

1. Houbičková červená chlupatka
Velmi silná teplá chlupatina. S kapucí, zapínání na velké krásné knoflíky. Aplikace houbičky na PD. Nošená, v dobrém stavu, chlupatinka v exponovaných místech už slehlá (jak to u těchto mikiny bývá), hlavně kolem rukávů a spodní okraje. Stále však velmi pěkná, na parádu. Do chladného počasí, krásně hřejivá.

2. Houbičková lososová mikina
Růžovo-červená houbičková mikina. Zapínání na knoflíky. Lehce počesaná. Kapuce podšitá červenou vzorovanou látkou. Nošená, ve velmi dobrém stavu, bez vad, bez žmolků.

3. Riflové houbičkové podšité lacláče
Nádherné kapsáčové univerzální laclíky. Celopodšité červenou látkou. V rozkroku je přebal na druky - celopropínací. Zároveň jsou to roll-upky. Na ramenou posuv, zapínání na háčky za knoflík. V pase rozpínaní na 2 velké barevné knoflíky. Náprsenka je zdobená výraznými knoflíky. Na nohavicích kapsičky s aplikacemi. Nošené ve velmi dobrém stavu. Vhodné na jaro, podzim i zimu.

4. Riflová houbičková sukně
Bohatě zdobená riflová sukýnka. V pase regulace. Zapínání na knoflík. Tenčí odlehčená riflovina. Výrazné aplikace, barevné prošití, na ZD výrazná kapsa s ptáčkem. Nošená, v dobrém stavu (na pd podšité malé prodření). Vhodná na jaro, léto, podzim.

5.
  • Značka

    NEXT

  • Velikost

    86

  • Rozměry

    1. Chlupatka: d 34cm, š.průr.34.5cm, ruk.35cm 2. Mikina: d 35.5cm, š.průr.32cm, ruk.35.5cm 3. Lacláče: celk.d.max. 71 cm, min. 67 cm (ale šlo by ještě posunout), š.průr. 27cm, výška nohavice k rozkroku 26 cm, boční výška 44 cm. 4. Sukně: d 26cm, pas š.

  • 13. 5. 2023, 22:36

  • Zobrazení

    383

  • Oblíbené

    0

Kategorie