Zobrazit přihlášovací formulář

Kočárek Chicco Simplicity

Administrace

Kočárek Chicco Simplicity

1 200 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Chicco Simplicity - foto pouze informativní, není focen přímo prodávající kočárek ( ale barva vše stejné dle fotky - není vyšisován, lze vidět po domluvě ), Info ze stránek CHICCA - Chicco Simplicity s lehkou hliníkovou konstrukcí a snadnou manipulací. …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 7. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kočárek Chicco Simplicity

1 200 Kč
  • Popis zboží
Chicco Simplicity - foto pouze informativní, není focen přímo prodávající kočárek ( ale barva vše stejné dle fotky - není vyšisován, lze vidět po domluvě ), Info ze stránek CHICCA - Chicco Simplicity s lehkou hliníkovou konstrukcí a snadnou manipulací.
Praktický a jednoduchý sporťák vhodný do města. Přední kola jsou otočná s možností aretace, zadní kolečka mají společnou brzdu.Rukojeť je výškově nastavitelná.Opěrku zad je možné sklopit do jakékoli polohy v rozmezí od cca 100° do 160°. Je vybaven 5-ti bodovým bezpečnostním pásem. Sklápěcí bouda má odnímatelnou zadní část pro letní dny. Opěrka nožiček není polohovatelná. Kočárek je velice skladný a při složení samostatně stojící - krásně se vešel do kufru Fabie.
Standardní výbava: Ochranné madlo před dítě, prostorný nákupní košík, pláštěnka, praktická příruční taška s možností přichycení na rukojeť, nánožník v barvě kočárku.
  • 2. 9. 2019, 15:09

  • Zobrazení

    40

  • Oblíbené

    0

Kategorie