Zobrazit přihlášovací formulář

@@@ Tác se sítem na klíčení semen @@@

Administrace

@@@ Tác se sítem na klíčení semen @@@

159 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Doprava: od 55 Kč
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Naklíčovací tác se sítem Rostlinné klíčky se konzumují přímo nebo jako přísada do salátů, polévek a pomazánek. Jsou nedílnou součástí pokrmů exotické kuchyně. Klíčky jsou mimořádným zdrojem vitamínů a cenných nutričních látek.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

@@@ Tác se sítem na klíčení semen @@@

159 Kč
  • Popis zboží
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Naklíčovací tác se sítem

Rostlinné klíčky se konzumují přímo nebo jako přísada do salátů, polévek a pomazánek. Jsou nedílnou součástí pokrmů exotické kuchyně. Klíčky jsou mimořádným zdrojem vitamínů a cenných nutričních látek. Klíčky se velmi dobře a snadno tráví. Kultivační metoda na výrobu zeleninových výhonků je jednoduchá, cyklus růstu je krátký, zkrášluje se tím také okolní prostředí a dodává štěstí životu.

Nakličovací tác se sítkem : spodní zelený plastový tác slouží jako zásobník vody a horní bílé sítko je určena pro klíčení semínek. Rozměry : spodní tác 34 cm x 25 cm x 3,8 cm, vrchní síto 32,5 cm x 23,8 cm x 3,2 cm.

Jak pracovat s nakličovací soupravou : nakličovací tác se naplní po sítko vodou, na síto se poté rozprostřou již 12 hodin namočená semínka ke klíčení, která ve vodě nesmí plavat, po několika dnech se objeví první klíčky (záleží na druhu semínek a pokojové teplotě), kořínky semínek je potřeba jednou denně proplachovat a vodu v misce vyměňovat, ke konzumaci jsou vhodné celé rostlinky včetně kořínků.

Obsah balení : naklíčovací plastová miska a plastové síto. Barva zelení/bílá. Baleno v krabici.
  • 15. 2. 2019, 21:22

  • Zobrazení

    86

  • Oblíbené

    1

Kategorie