Zobrazit přihlášovací formulář

Knihy Propadlíci , Z Deníku Ohnivé Démonky

Administrace

Knihy Propadlíci , Z Deníku Ohnivé Démonky

99 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Rezervace
Doprava: od 66 Kč
Čtené knihy, výborný stav. Kus 99Kč. Propadlící: Tunely, katakomby, hrobky, hladomorny a v nich čarodějové, vlkodlaci, astrokočky a stínopýři. To je prostředí, do kterého se díky nezdařenému magickému rituálu propadne část školy a s ní Tomáš s…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 27. 10. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Knihy Propadlíci , Z Deníku Ohnivé Démonky

99 Kč
Po zdražení České pošty nabízím k zaslání využít zásilkovny či kurýrní služby GLS. Případně osobního předání v Praze. Zásilky do tloušťky 5cm se stále zatím vyplatí poslat Českou Poštou.
  • Popis zboží
Čtené knihy, výborný stav. Kus 99Kč.

Propadlící:
Tunely, katakomby, hrobky, hladomorny a v nich čarodějové, vlkodlaci, astrokočky a stínopýři. To je prostředí, do kterého se díky nezdařenému magickému rituálu propadne část školy a s ní Tomáš s několika přáteli. Současně s tím se ovšem do stejného prostoru propadne část astrální školy s démonkou Chinookou a jejími několika spolužáky. Obě skupiny se spojí, aby našly cestu zpátky, což ale není vůbec jednoduché. Proti nim totiž stojí síla z cizí astrální sféry, která si s nimi chce ošklivě pohrát.


Z deníku ohnivé démonky:
Dechberoucí fantasy mladé české autorky, která kromě akce a napětí nabízí také ohromnou porci romantiky. Vivian na první pohled vypadá jako krásná, ale jinak docela obyčejná dívka. Ve skutečnosti ji stojí hodně sil, aby skryla své magické schopnosti a svou ohnivou podobu. Jako démonka světla stojí před závěrečnou zkouškou svého bojového výcviku, aby mohla konečně vstoupit do armády dobra. Ví, že půjde o život, ale netuší, jak těžké rozhodnutí ji čeká, ani jak osudové bude její setkání s léčitelem Tirou.
  • 16. 8. 2021, 20:16

  • Zobrazení

    267

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Ever After High - Pohádky nejsou fér
Děsná dvojka má namále
Knížka Pohádky z Větrné Lhoty
České dějiny očima Psa
Sophie Jordanová - Drakie

Kategorie