Zobrazit přihlášovací formulář

PONNIE HOPSACÍ JEZDÍCÍ KŮŇ - střední

Administrace

PONNIE HOPSACÍ JEZDÍCÍ KŮŇ - střední

3 800 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Rezervace
Doprava: od 200 Kč
Koníci Ponnie jsou produkty té nejvyšší kvality. Každý jednotlivý koník je důkladně těsně před odesláním zákazníkovi kontrolován a testován. Povrch hračky je vyroben z velmi odolného jemného plyše a jeho detailní zpracování dává koníkům Ponnie realistický…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 2. 1. 2018
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

PONNIE HOPSACÍ JEZDÍCÍ KŮŇ - střední

3 800 Kč
  • Popis zboží
Koníci Ponnie jsou produkty té nejvyšší kvality. Každý jednotlivý koník je důkladně těsně před odesláním zákazníkovi kontrolován a testován. Povrch hračky je vyroben z velmi odolného jemného plyše a jeho detailní zpracování dává koníkům Ponnie realistický vzhled. Vnitřní mechanismus je vyroben z bytelné ocelové konstrukce. Všechny tyto aspekty zajišťují dlouhodobou životnost produktu a jeho bezproblémový provoz.
Kouzlo této hračky je v tom, že se uvádí do jízdy pohyby dítěte, které reálně připomínají jízdu na skutečném koni (nemá motor a nejsou potřeba tedy žádné baterie). Koník se rozjede nasedáním a vysedáním ze sedla. Směr jízdy si určuje jezdec natáčením madel. Ponnie rozvíjí koordinaci pohybů dítěte a zapojuje jeho důležité svalové partie, které nejsou běžně zatěžovány.
Koník jezdí bez problémů na koberci, dlažbě, parketách i plovoucí podlaze. Kolečka jsou z bezbarvé gumy podobná kolečkům na in-line bruslích, takže nedochází k poškrábání ani zabarvení podlahy. Venku se dá na koníkovi jezdit na asfaltových površích i zámkové dlažbě.
  • Značka

    PONNIE

  • Rozměry

    Určen pro děti ve věku 4-9 let, max. váha jezdce 40 kg, výška sedu 62 cm, rozměry výrobku 80x35x93 cm, čistá váha 8,8 kg, rozměry krabice 63x36x62 cm, hrubá váha 10,3 kg.

  • 16. 1. 2018, 19:10

  • Zobrazení

    230

  • Oblíbené

    0

Kategorie