Zobrazit přihlášovací formulář

Kočárek Maxi Cosi Mura 4 Wallnut Brown

Administrace

Kočárek Maxi Cosi Mura 4 Wallnut Brown

4 500 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 0 Kč
Prodám kočár po dvou dětech, zachovalý, dobře poslouží, hnědý, trojkombinace vše v jedné barvě - hluboká korba, sporťák (sportovní sedačka lze na 3 polohy) a autosedačka-vajíčko 0-13 kg včetně novorozenecké vložky. Sedačky jsou po i proti směru, adaptéry…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 25. 5. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kočárek Maxi Cosi Mura 4 Wallnut Brown

4 500 Kč
  • Popis zboží
Prodám kočár po dvou dětech, zachovalý, dobře poslouží, hnědý, trojkombinace vše v jedné barvě - hluboká korba, sporťák (sportovní sedačka lze na 3 polohy) a autosedačka-vajíčko 0-13 kg včetně novorozenecké vložky.
Sedačky jsou po i proti směru, adaptéry Maxi Cosi k nacvaknutí na kostru. Velká nafukovací kola (v super stavu, žádná popraskaná), vhodná do terénu i do města. Konstrukce škrábutá od skládání, ale tomu nelze předejít.
PC přes 22000,- součástí jsou deka, dvě pláštěnky (ta na sporťák má rozbitý zip, není problém koupit pláštěnku novou), pumpička na kola, síťka na korbičku, nánožník a prodloužení na stříšku sporťáku - ty jsou ušité na zakázku, hračka zn. Maxi Cosi na hrazdičku autosedačky, slunečník (nutno dokoupit adaptér na jeho připnutí ke kočárku, nám se ulomil a už jsme nedokupovali).
Pouze osobní odběr, chci aby si zájemce kočár prohlédl.
  • 2. 1. 2020, 11:30

  • Zobrazení

    70

  • Oblíbené

    0

Kategorie