Zobrazit přihlášovací formulář

Autosedačka Maxi Cosi Cabriofix 2016

Administrace

Autosedačka Maxi Cosi Cabriofix 2016

2 200 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Model 2016, používaná naprosto minimálně, PC 3600 koupená nová v Malvíkovi, je v super stavu, pouze přenášením trochu odřené nápisy Maxi Cosi na madle, viz foto. TOP STAV, jako nová. Popis od výrobce: Autosedačka Maxi-Cosi CabrioFix s nastavitelnou…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 27. 8. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Autosedačka Maxi Cosi Cabriofix 2016

2 200 Kč
  • Popis zboží
Model 2016, používaná naprosto minimálně, PC 3600 koupená nová v Malvíkovi, je v super stavu, pouze přenášením trochu odřené nápisy Maxi Cosi na madle, viz foto. TOP STAV, jako nová.

Popis od výrobce:
Autosedačka Maxi-Cosi CabrioFix s nastavitelnou hloubkou sedu a zvýšenou ochranou před bočními nárazy. Nejlepší autosedačka dle testů ADAC.
Autosedačka Maxi-Cosi CabrioFix je určena pro děti od 0 do 13kg (skupina 0+). Tato autosedačka pro nejmenší děti je vybavena zvýšenou ochranou při bočním nárazu. Z dalších bezpečnostních prvků jmenujme možnost instalace pomocí systému IsoFix. K uchycení pomocí systému IsoFix je nutné zakoupit základnu Maxi-Cosi EasyFix nebo FamilyFix. V kombinaci se základnou patří Maxi-Cosi CabrioFix mezi nejbezpečnější autosedačky na trhu. Jako první na světě získala v nezávislých testech společnosti ADAC pět hvězdiček. Maxi-Cosi CabrioFix je extra prostorná autosedačka vybavená regulátorem úhlu sezení. Tuto výplň lze použít pro nejmenší děti. Jakmile začnou růst, lze ji z autosedačky vyndat a zvětšit prostor pro větší dítě. Malým dětem jistě přijde vhod i výplň na hlavičku zabraňující volnému naklánění hlavičky malých dětí. Sluneční stříška je integrovaná v zadní části autosedačky. Je tak vždy při ruce a neztratí se. Pro přenášení autosedačky Maxi-Cosi CabrioFix je určeno ergonomicky tvarované madlo. V případě potřeby lze do malého úložného prostoru v zadní části uložit drobnosti pro miminko. Potah autosedačky lze zcela odejmout a prát.

Maxi-cosi Cabriofix v bodech:
dětská autosedačka s vyváženou kombinací designu a komfortu
systém boční ochrany nabízí optimální ochranu v případě bočního nárazu za absolutně rozumnou cenu
ergonomicky tvarované plastové madlo, umožní snadné přenášení
integrovaná sluneční clona poskytuje ideální ochranu p
  • 10. 12. 2018, 19:57

  • Zobrazení

    57

  • Oblíbené

    1

Kategorie