Zobrazit přihlášovací formulář

Školní anatomický batoh - AKTOVKA pro 1-2.třídu

Administrace

Školní anatomický batoh - AKTOVKA pro 1-2.třídu

200 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 69 Kč
soukromý prodej krásná lehká kvalitní aktovka z řady Smart od Herlitze, pro kluka s motivem terénního auta, kupována nová a nošená 1. třídu a 4 měsíce ve 2. třídě. Velmi opečovávaná, řekla bych v krásném stavu (pouze se zcela nepatrnými známkami nošení…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 3. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Školní anatomický batoh - AKTOVKA pro 1-2.třídu

200 Kč
  • Popis zboží
soukromý prodej

krásná lehká kvalitní aktovka z řady Smart od Herlitze, pro kluka s motivem terénního auta, kupována nová a nošená 1. třídu a 4 měsíce ve 2. třídě. Velmi opečovávaná, řekla bych v krásném stavu (pouze se zcela nepatrnými známkami nošení). Nemá žádné vady, žádné díry, roztržení, fleky, není ani ušpiněná, otřela jsem namokro, vevnitř nepatrná mapa _ nebylo v ní nic vylito, jen otřením to nepatrně nerovnoměrně uschlo, ale zcela nepatrné, viz foto. Na vnější straně také krásný stav bez vad, nahoře na klopě se udělal takový nepatrný důlek od palce, jak syn aktovku přidržoval při otevírání. Řekla bych, že lze dát prvňáčkovi místo nové úplně vpohodě, určitě nepůjde ani poznat, že je použitá. Bylo kupováno v sadě s pouzdrem a pytlíkem na tělocvok, pouzdro si necháváme, to už je vidět používání, pytlík je úplně vpořádku, ještě používáme, ale šlo by v případě zájmu prodat také. Můžete mrknout na stránky výrobce herlitz eu.

Výhodou této aktovky je její stabilita díky pevnému dnu, voděodolná impregnace (my jsme na aktovku ve větším dešti používali pláštěnku na aktovku)m aktovky Herlitz prošly zátěžovým testem německé normy, použité materiály jsou bezpečné (více v letáku, který přikládám)

Váha pod 1kg! Objem 13litrů. Vnitřní dělění, viz detail.

Osobní odběr Ostrava-Poruba,

Balikovna 69kč
  • 20. 1. 2023, 18:21

  • Zobrazení

    537

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Dívčí šortky - kraťasy Minnie Mouse
Dívčí sportovní šortky 2v1 (116/122)
Košilové šaty - džínový vzhled H&M
Delší lehké šortky
Nové
122
Ergee

Delší lehké šortky

Modré kraťasy - šortky
Dívčí jarní bunda s podšívkou
Jarní šusťáková bunda Reserved
Dívčí elastické džíny - motýlci
Tmavě modré teplákové kraťasy - bermudy - šortky

Kategorie