Zobrazit přihlášovací formulář

LEGO® Minecraft™ - 21138 Melounová farma

Administrace

LEGO® Minecraft™ - 21138 Melounová farma

359 Kč 399 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Přivaž mrkev na klacek, naskoč na své osedlané prase a veď ho směrem k Melounové farmě. Pěstuj mrkve, melouny a brambory, sklízej úrodu a vyměň svůj kousek melounu s vesničanem. Vyvěs svůj prapor, starej se o farmu a bav se. Ale pozor na výbušného…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 2. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LEGO® Minecraft™ - 21138 Melounová farma

359 Kč
  • Popis zboží
Přivaž mrkev na klacek, naskoč na své osedlané prase a veď ho směrem k Melounové farmě. Pěstuj mrkve, melouny a brambory, sklízej úrodu a vyměň svůj kousek melounu s vesničanem. Vyvěs svůj prapor, starej se o farmu a bav se. Ale pozor na výbušného Creepera™ na svobodě! Užij si spoustu LEGO® Minecraft™ dobrodružství s touto LEGO sadou.

•? Obsahuje 2 LEGO® Minecraft™ minifigurky: Steve a vesničan, a figurky prasete a Creepera™. ? Stavebnice z kolekce LEGO® Minecraft™ obsahuje melounovou farmu s ozdobným melounovým praporem, plodiny a výbušnou funkci Creepera™. ? Vytáhni mrkev ze země, přivaž ji na klacek a veď své osedlané prase. ? Aktivuj výbušnou funkci Creepera™. ? Mezi doplňky najdeš truhlu, 2 mrkve, 2 melouny, 2 brambory a kousek melounu. ? Popusť uzdu své představivosti – přestavuj stavebnici a vytvářej další a další modely LEGO® Minecraft™! ? Tato stavebnice obsahuje více než 65 dílků a je vhodná pro děti od 6 do 14 let.
• Měří přes 6 cm na výšku, 9 cm na šířku a 10 cm do hloubky.
  • 30. 11. 2018, 9:18

  • Zobrazení

    57

  • Oblíbené

    0

Kategorie