Zobrazit přihlášovací formulář

ZVÝHODNĚNÁ ŠKOLNÍ SADA SOY LUNA 7 KS

Administrace

ZVÝHODNĚNÁ ŠKOLNÍ SADA SOY LUNA 7 KS

1 549 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Zvýhodněná školní sada s motivem Soy Luna obsahuje 7 kusů - školní ergonomický batoh, školní 2-patrový plně vybavený penál, sportovní láhev, svačinový box, jmenovky, sáček na přezůvky a pouzdro - etui. ŠKOLNÍ BATOH SOY LUNA PL15SL10 - kvalitní, školní…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 17. 3. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

ZVÝHODNĚNÁ ŠKOLNÍ SADA SOY LUNA 7 KS

1 549 Kč
  • Popis zboží
Zvýhodněná školní sada s motivem Soy Luna obsahuje 7 kusů - školní ergonomický batoh, školní 2-patrový plně vybavený penál, sportovní láhev, svačinový box, jmenovky, sáček na přezůvky a pouzdro - etui.

ŠKOLNÍ BATOH SOY LUNA PL15SL10
- kvalitní, školní batoh s motivem Soy Luna, silná nepromokavá látka splňuje standardy bezpečnosti a kvality. Dvě hlavní prostorné přihrádky na zip, velká přední kapsa na zip + jedna menší přední kapsa na zip, zpevněné dno batohu, nastavitelné ramenní popruhy, které jsou polstrované pro větší komfort nošení. Batoh využívá zadní podpůrný systém - nejvíce bodů na zadní straně - jsou speciálně tvarované a naplněné pěnou pro větší pohodlí. Batoh je přizpůsoben na formáty A4, má madlo pro nošení batohu, posltrovaná záda prodyšným materiálem, boční kapsy na pití a reflexní pásku na přední části batohu, bocích a na popruhách. Barevné provedení - růžovomodré s barevným potiskem. Rozměry: cca 39 x 29 x 17 cm Nízká hmotnost: cca 650 g Počet kapes: 1 hlavní + 2 přední kapsy + 2 vnější boční
Vhodný pro I.i II. stupeň ZŠ

ŠKOLNÍ 2-PATROVÝ PLNĚ VYBAVENÝ PENÁL SOY LUNA PWDSL10
- dvoupatrové pouzdro s motivem Soy Luna se zapínáním na zip obsahuje kompletní vybavení: 10 ks pastelky, 8 ks fixy, 2 HB tužky s gumou, ořezávátko, pravítko 15 cm, gumu, notes 7,5 x 10,5 cm a rozvrh hodin. Rozměry penálu: 20,5 x 13,5 x 3,5 cm.


SPORTOVNÍ LÁHEV SOY LUNA 330 ML BSL10
- sportovní láhev na pití s pítkem v designu Soy Luna, materiál: pevný plast, objem 330 ml, rozměry: výška 18cm, průměr láhve 6 cm. Vhodná k dodržování pitného režimu u dětí na cestu do školky, školy, na výlety, pikniky apod.


SAMOLEPKY - JMENOVKY NA SEŠITY SOY LUNA NNZSL
- samolepky - štítky na sešity s motivem Soy Luna, rozměr archu: 16 x 16 cm, zasíláme dle aktuálních skladovýc
  • Rozměry

    Barva: školní set

  • 10. 4. 2019, 15:14

  • Zobrazení

    22

  • Oblíbené

    0

Kategorie