Zobrazit přihlášovací formulář

LEGO CITY 60167 ZÁKLADNA POBŘEŽNÍ HLÍDKY

Administrace

LEGO CITY 60167 ZÁKLADNA POBŘEŽNÍ HLÍDKY

1 579 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Lego City Základna pobřežní hlídky Popadni svůj dalekohled a dávej dobrý pozor! Počkej, světlice právě zhasla ve vodě, bude lepší prozkoumat to s pomocí helikoptéry. Máme tu námořníka v nouzi – visícího na bójce, zavolej loď pobřežní hlídky, ti ho…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 4. 11. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LEGO CITY 60167 ZÁKLADNA POBŘEŽNÍ HLÍDKY

1 579 Kč
  • Popis zboží
Lego City Základna pobřežní hlídky

Popadni svůj dalekohled a dávej dobrý pozor! Počkej, světlice právě zhasla ve vodě, bude lepší prozkoumat to s pomocí helikoptéry. Máme tu námořníka v nouzi – visícího na bójce, zavolej loď pobřežní hlídky, ti ho zachrání. Ale ne, kolem bójky krouží žralok a chobotnice! Zachraň námořníka dřív, než se k němu přiblíží! Než vyrazíš zpět k domovu, vezmi ho na lodi na kontrolu!

Charakteristika

Stavebnice LEGO City Coast Guard 60167 - Utáhni si záchrannou vestu – jako součást posádky Základny pobřežní hlídky LEGO® City – se dvěma patry, kancelářskými prostory a pohybujícím se satelitním talířem. Obsahuje dále loď s otevíracím můstkem i palubou, pohybujícím se satelitním talířem a světlometem, lékařské centrum a záchranné plavidlo s funkcí startu, dále helikoptéru s přistávací plochou, rychlý motorový člun a sestavitelnou bójku. Součástí je sedm mini figurek, navíc figurky žraloka a chobotnice.

Součástí je sedm mini figurek: šest členů pobřežní hlídky (tři námořníci, dva členové posádky helikoptéry, jeden zaměstnanec centrály) a námořník, navíc dvě figurky zvířat: žralok a chobotnice.
Obsahuje dvoupatrovou pozorovací centrálu, loď pobřežní hlídky, přistávací plochu pro helikoptéru, motorový člun a sestavitelnou bójku.
Centrála má pohybující se satelitní talíř, antény a kancelářské prostory.
Loď pobřežní hlídky je vybavena otevírací palubou a můstkem, pohybujícím se radarem a světlometem, zdravotnickým centrem v podpalubí s nosítky a dalším zařízením a záchranným člunem s funkcí startu.
Helikoptéra má otáčecí rotory, plováky a otevírací kokpit pro tři mini figurky, součástí sady je navíc přistávací plocha.
Motorový člun je vybaven dvojitými sklopnými motory a dvěma vodními doplňky.
Obě lod
  • 7. 6. 2019, 20:46

  • Zobrazení

    7

  • Oblíbené

    0

Kategorie