Zobrazit přihlášovací formulář

Dámská lyžařská bunda NORTHLAND PROFESSIONAL

Administrace

Dámská lyžařská bunda NORTHLAND PROFESSIONAL

1 400 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 84 Kč
Prodám naprosto úžasnou dámskou lyžařskou bundu zn.NORTHLAND PROFESSIONAL, kupovaná nová, PC 9.900,-Kč,. Bunda má spoustu vychytávek. Profi provedení, všechny švy jsou podlepené, vyztužené lokty. Odvodu vlhkosti od těla také napomáhá příjemná podšívka.V…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 6. 10. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dámská lyžařská bunda NORTHLAND PROFESSIONAL

1 400 Kč
  • Popis zboží
Prodám naprosto úžasnou dámskou lyžařskou bundu zn.NORTHLAND PROFESSIONAL, kupovaná nová, PC 9.900,-Kč,. Bunda má spoustu vychytávek. Profi provedení, všechny švy jsou podlepené, vyztužené lokty. Odvodu vlhkosti od těla také napomáhá příjemná podšívka.V podpaží odvětrání na zip. Na levém rukávu je kapsa pro skipas, vepředu dvě kapsy +1náprsní. Uvnitř bundy dvě kapsy+kapsa na mobil a další na brýle.Kapuce je stahovatelná a lze odepnout. Lavinový vyhledávač RECCO samozřejmostí.Spodní lem je stahovatelný, stejně tak i rukávy. Ochranná krytka zipu u brady. Odolná proti větru. Střih zdůrazňující postavu.
Vodní sloupec: 20 000 mm
Prodyšnost: 10 000 gr/m2/24 hod
Praktický pasový límec.
Bunda je nošená minimálně, super stav, pouze se po vyprání na několika místech začalo odlupovat pogumované černé ohraničení , viz. foto. Jedná se o "kosmetickou " vadu a na funkčnost bundy nemá vliv. Přesto uvádím.
  • Značka

    NORTHLAND PROFESSION

  • Velikost

    42

  • Rozměry

    Velikost uvedená 42, prosím měřte: délka předního dílu bundy 70cm, zadní díl 73cm. Šíře pod průramky 61cm, pas 52,5cm, šíře bundy dole 56cm. Rukáv od krku 77cm, rukáv od ramenního švu 63cm + elastický náplet 10cm.

  • 30. 1. 2019, 9:52

  • Zobrazení

    54

  • Oblíbené

    0

Kategorie