Zobrazit přihlášovací formulář

@@@ Elektrický paralyzér se svítilnou iPhone 6 @@@

Administrace

@@@ Elektrický paralyzér se svítilnou iPhone 6 @@@

249 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 55 Kč
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Na první pohled mobilní telefon iPhone 6, ale zdání klame. Po aktivaci tlačítkem ON/OFF a po stlačení tlačítka se z této atrapy stává velmi účinný obranný prostředek. Na předních kontaktech se vytvoří velmi silný elektrický výboj,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

@@@ Elektrický paralyzér se svítilnou iPhone 6 @@@

249 Kč
  • Popis zboží
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Na první pohled mobilní telefon iPhone 6, ale zdání klame. Po aktivaci tlačítkem ON/OFF a po stlačení tlačítka se z této atrapy stává velmi účinný obranný prostředek. Na předních kontaktech se vytvoří velmi silný elektrický výboj, který jde vidět i slyšet. Nepotřebujete žádné akumulátory. Ke svítilně je přiložena nabíječka do sítě + dobíjecí kabel s koncovkami usb/micro usb.

Technická specifikace : Vestavěný akumulátor s dobíjecím napětím 3,7V. Rozměr paralyzéru : 13,5 cm x 6,6 cm x 1,1 cm. Nabíjení v síťi 230V. Výstupní napětí paralyzeru 120 KV. Provozní teplota do 30°C. Doba dobíjení 2 hodiny. Vestavěná LED svítilna. Výstupní proud pro elektrošok 1,9A. Výstupní prou pro svítilnu je max. 0,8A. Váha 90g. Obsah balení : paralyzér ve zlaté barvě, dobíjecí kabel s nabíječkou a anglický manuál. Vše baleno v krabici.

Elektrický paralyzér je volně prodejnou zbraní pro všechny osoby starší 18-ti let. Koupí stvrzujete, že jste dosáhli tohoto věku a zároveň, že paralyzér hodláte využívat pouze v případě sebeobrany stanovené zákonem.
  • 20. 12. 2018, 0:07

  • Zobrazení

    9

  • Oblíbené

    0

Kategorie