Zobrazit přihlášovací formulář

Lyžarská helma, přilba POC Skull Orbic X

Administrace

Lyžarská helma, přilba POC Skull Orbic X

2 500 Kč 2 990 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 118 Kč
Špičková lyžařská helma POC Skull Orbic X (XXL) byla jednou použita - velmi nepatrné oděrky na stranách po použití lyžařských brýli nelze ani nafotit. Zvolena nevhodná velikost, pořizovací cena byla 5450,- Lyžařská helma POC Skull Orbic X je ideální…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 10. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Lyžarská helma, přilba POC Skull Orbic X

2 500 Kč
  • Popis zboží
Špičková lyžařská helma POC Skull Orbic X (XXL) byla jednou použita - velmi nepatrné oděrky na stranách po použití lyžařských brýli nelze ani nafotit. Zvolena nevhodná velikost, pořizovací cena byla 5450,-

Lyžařská helma POC Skull Orbic X je ideální volbou pro pokročilé lyžaře a závodníky. Multi-Impact panely si poradí s mnoha nárazy, EPP vložka zase skvěle absorbuje jejich energii. Vše pro bezpečnost!!!

POC Skull Orbic X má vysoce funkční skořepinu z PC lomeno ABS doplněnou o charakteristické tlumící zóny. Jejich umístění odpovídá prostoru, kam nejčastěji nárážejí slalomové tyče. Vložka je vyrobena z materiálu EPP, který je schopen opakovaně absorbovat energie nárazů. Orbic X odpovídá novým pravidlům FIS (RH2013)

MULTI IMPACT Jádro – Opakované nárazy

Použitím EPP (expandovaný polypropylen) jako základního materiálu jádra se jedná helmu, která odolává opakovaným nárazům bez stlačení. Po absorpci rázu se EPP vrací zpět do původní polohy.

MULTI- IMPACT PANEL

Díky zkoumání přileb závodníků světového poháru v alpském lyžování bylo zjištěno, že v přední části helmy jsou patrná poškození způsobená opakovanými nárazy branek. Použité tlumící panely snižují přenášené síly při nárazu a zvyšují tlumícím kapacitu přileb a jejich celkovou integritu. Tím je zajištěno, že helma zůstává, co se týče bezpečnosti na vysoké úrovni, když je to skutečně zapotřebí a to v případě pádu. V tlumícím panelu Skull Orbic Comp je integrovaný plát VPD 2.0, která má vynikající vlastnosti při extrémních nárazech nárazy a požadované vlastnosti jsou velmi efektivní pro opakované dopady. Tlumící panel u Skull Orbic X tvořen z vícevrstvého EPP.

- Odolný materiál PC lomeno ABS vnější skořepiny zesílený na přední straně
- Tlumící vnitřní vrstva z materiláu
  • Značka

    POC

  • Velikost

    XXL

  • Rozměry

    XXL (61-62 cm)

  • 11. 11. 2019, 11:54

  • Zobrazení

    49

  • Oblíbené

    0

Kategorie