Zobrazit přihlášovací formulář

Extáze

Administrace

Extáze

100 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Technodiskotéky, noční bary, drogové podsvětí... Takové je z velké části prostředí, v němž se odehrává děj napínavého kriminálního románu.Je to Německo dnešních dnů, jak je málo známe. Je to svět, v němž vládne "extáze", zcela nový druh drogy, dokonce i…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 23. 6. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Extáze

100 Kč
  • Popis zboží
Technodiskotéky, noční bary, drogové podsvětí... Takové je z velké části prostředí, v němž se odehrává děj napínavého kriminálního románu.Je to Německo dnešních dnů, jak je málo známe. Je to svět, v němž vládne "extáze", zcela nový druh drogy, dokonce i její zaručeně ekologické a přírodní varianty "ekoextáze". A je to také svět nemilosrdných mafií, východoevropských a hlavně asijských, které mezi sebou bojují o místo na drogovém trhu, přičemž neberou ohled na to, že zisky jsou zároveň hrozbou pro tisíce mladých životů. Všichni v této knize balancují nad okrajem propasti: pro mafiánské pěšáky může skončit ocelovou smyčkou na hrdle, pro mladistvé uživatele chvilkovým opojením, z něhož není návratu.
Německá kriminální policie se v nové vlně záhadných případů prozatím topí. Nemá dost prostředků ani podporu v zákonech na potírání organizovaného zločinu a prodeje drog. A tak stojí téměř bezradně nad osudem Roberta Habichta, mladého nadaného studenta a klavíristy, který se dostal pod vliv drog. Stačilo málo, krásná zkušená žena, která mu drogu podala, stereotyp měšťáckého života , nezájem a chlad společensky vysoce postaveného otce.... A proto snad muselo nakonec muselo dojít i k hluboké vnitřní proměně tohoto kdysi lhostejného úředníka, doktora Huberta Habichta, aby se odhodlal sám, na vlastní pěst, vydat po stopách svého ztraceného syna a pokusil se vykonat pomstu za zmařené životy svých nejbližších. (Založil/a: olasek)
  • 15. 8. 2021, 12:53

  • Zobrazení

    808

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

žena prchá před zprávou
PS.Miluji tě
Případ pohřešovaného
Dětské knihy
Dětské Knihy
Jak na gaunery
Knihy pro volný čas
Album n.o.v.e
Zmrzlinovač
Několikatery šaty na ples
Školní batoh taška
Chrániče kolen

Kategorie