Zobrazit přihlášovací formulář

@@@ Nůž karambit Wild Wolf skull sklápěcí @@@

Administrace

@@@ Nůž karambit Wild Wolf skull sklápěcí @@@

219 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 55 Kč
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Design nožů karambit vychází z tradičního filipínského zpracování připomínající tygří dráp. Zahnuté ostří optimalizovalo žiletkově ostrou čepel pro hákování, trhání, krájení a maximální účinnost s minimálním úsilím. V posledních…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

@@@ Nůž karambit Wild Wolf skull sklápěcí @@@

219 Kč
  • Popis zboží
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Design nožů karambit vychází z tradičního filipínského zpracování připomínající tygří dráp. Zahnuté ostří optimalizovalo žiletkově ostrou čepel pro hákování, trhání, krájení a maximální účinnost s minimálním úsilím. V posledních letech se design tohoto nože změnil v moderní multifunkční nástroj, který nachází uplatnění v mnoha oborech po celém světě. Asi nejznámější se stal díky využití v herním průmyslu.

Zavírací nůž typu karambit. Tyto nože mají specificky zahnutou čepel a očko na konci rukojeti. Jsou určené především jako bojové nože a dají se s nimi provádět speciální techniky. Tento model je opatřen asistovaným otevíráním, a pro otevření stačí zatlačit na flipper.

Technické údaje : Čepel je vyrobena z nerezové oceli s černou povrchovou úpravou. Nůž se otevírá zatlačením na flipper - výstupek přečnívající z hřbetní části rukojeti, pružina asistovaného otevírání nůž automaticky otevře. Nůž je opatřen pojistkou linerlock. Příložky rukojeti jsou ocelové, střenky jsou plastové v lebkovém provedení. Na pravé straně rukojeti je kapesní klips. Na konci rukojeti je oko.

Ačkoliv má tento nůž ostrou čepel, je sběratelského charakteru a proto není vhodný pro žádnou činnost spojenou s řezáním, krájením nebo trháním.

Rozměr : délka při vysunutí 19 cm, délka čepele 7 cm. Hmotnost 130 g. Materiál : nerezová ocel + abs pvc. Baleno v krabici.
  • 21. 9. 2020, 21:22

  • Zobrazení

    54

  • Oblíbené

    0

Kategorie