Zobrazit přihlášovací formulář

Celokožené zimní capáčky PEGRES vel. 16 až 19

Administrace

Celokožené zimní capáčky PEGRES vel. 16 až 19

399 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Kočárkové capáčky z kůže jsou námi ručně šité ze zdravotně nezávadných materiálů, pevným opatkem, nemají podrážku (jen koženou stélku), ani klenek pro podporu klenby. V capáčcích je vyjímatelná stélka, která Vám pomůže určit, zdali jsou capáčky dítěti…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 5. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Celokožené zimní capáčky PEGRES vel. 16 až 19

399 Kč
  • Popis zboží
Kočárkové capáčky z kůže jsou námi ručně šité ze zdravotně nezávadných materiálů, pevným opatkem, nemají podrážku (jen koženou stélku), ani klenek pro podporu klenby. V capáčcích je vyjímatelná stélka, která Vám pomůže určit, zdali jsou capáčky dítěti dobré . Jsou určené primárně do kočárků a máme je v zateplené (100% tkaná vlna) i nezateplené variantě.

rozměry v mm :

16 = 104 mm

17 = 110 mm

18 = 116 mm

19 = 122 mm




Firma Pegres patří mezi významné výrobce obuvi v České republice, je oprávněna užívat pro dané vzory licenční oprávnění České obuvnické a kožedělné asociace k užívání ochranné známky "Žirafa" a "Česká kvalita".

U nejmenších dětí, přibližně do věku 4 let, jsou v klenbě nožní tukové polštářky protkané pružným a pevným vazivem, které chrání vyvíjející se nožní klenby před zatížením. Je tedy zbytečné vybavovat obuv pro nejmenší děti komponenty pro podporu klenby.
  • 13. 3. 2018, 16:00

  • Zobrazení

    4

  • Oblíbené

    0

Kategorie