Zobrazit přihlášovací formulář

Mateřská kojící noční košile a župan KAČENKY

Administrace

Mateřská kojící noční košile a župan KAČENKY

689 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 66 Kč
Dámský bavlněný župan krátký s mateřskou noční košilí Kačenky. Noční košili zdobí potisk kačenek. Košile je určená ke kojení, v oblasti prsou má otvory zapnuté na knoflíčky. Mateřská košile je díky volnějšímu střihu vhodná i v těhotenství a do porodnice.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 24. 5. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Mateřská kojící noční košile a župan KAČENKY

689 Kč
  • Popis zboží
Dámský bavlněný župan krátký s mateřskou noční košilí Kačenky. Noční košili zdobí potisk kačenek. Košile je určená ke kojení, v oblasti prsou má otvory zapnuté na knoflíčky. Mateřská košile je díky volnějšímu střihu vhodná i v těhotenství a do porodnice. Župan má dlouhý rukáv, zavazuje se páskem a na předním díle jsou našité dvě kapsy. Bavlněný materiál je poddajný a jemný na dotek.

Mateřská košile Vám zaručí větší intimitu při kojení, než kdybyste si musela vyhrnovat nahoru klasickou noční košili. Miminko k Vám bude mít lepší přístup a Vy nebudete mít pocit, že při kojení ukazujete víc, než Vy sama chcete. Kojení Vám bude tak příjemné a pohodlné. Oceníte to nejen v porodnici, kde stále proudí návštěvy a lékařský personál, ale i v domácnostech, kde je více rodinných příslušníků. Jelikož odhalíte jen nezbytné, nebude Vám v noci při kojení ani zima třeba na záda. Košile se nosí i jako těhotenská, bavlna se Vašemu bříšku přizpůsobí. Jak župan, tak košili budete pak moci nosit i po období kojení .

Materiály použité u tohoto výrobku jsou certifikovány, dosáhly nejvyšší možné kvality.

Komplet byl ušit ve velikostech S, M, L, XL, XXL šedá/tyrkys a šedá lososová růžová. Postupně budou některé velikosti a barvy vyprodané. Které lze aktuálně objednat, zjistíte v e-shopu, když si tam do bílého políčka s lupou vpravo zadáte slovo KAČENKY, klikněte na lupu a e-shop Vám komplet ukáže.
Objednat si můžete tady, nebo v e-shopu. Doporučuji objednávat tam - pak budete mít v balíčku malý dárek. E-shop Vám nabídne větší sortiment, než mám zde na MMB.

Údržba:

70% bavlna, 30% polyester
lze prát v pračce při teplotě do 30°
nesušit v sušičce
žehlit z rubu do 110°
nepoužívat bělící prostředky
nečistit chemicky
  • 21. 1. 2021, 20:29

  • Zobrazení

    81

  • Oblíbené

    0

Kategorie