Zobrazit přihlášovací formulář

OBŘÍ UNIKÁTNÍ PŘEKRÁSNÉ STAROŽIT.SOUSOŠÍ, TOP STAV

Administrace

OBŘÍ UNIKÁTNÍ PŘEKRÁSNÉ STAROŽIT.SOUSOŠÍ, TOP STAV

6 700 Kč 7 700 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 190 Kč
PRODÁM TOTO UNIKÁTNÍ OBROVSKÉ SOUSOŠÍ DVOU TYGRŮ, tygřího páru, STAROŽITNOST KOUPENÁ CCA PŘED DVACETI LETY V CENTRU MĚSTA PRAHY V LUXUSNÍM STAROŽITNICTVÍ ZA 8800 Kč k životnímu jubileu. Nyní prodávám se slevou, ačkoliv mezi tím uběhla doba 20 let, a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 1. 2014
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

OBŘÍ UNIKÁTNÍ PŘEKRÁSNÉ STAROŽIT.SOUSOŠÍ, TOP STAV

6 700 Kč
  • Popis zboží
PRODÁM TOTO UNIKÁTNÍ OBROVSKÉ SOUSOŠÍ DVOU TYGRŮ, tygřího páru, STAROŽITNOST KOUPENÁ CCA PŘED DVACETI LETY V CENTRU MĚSTA PRAHY V LUXUSNÍM STAROŽITNICTVÍ ZA 8800 Kč k životnímu jubileu. Nyní prodávám se slevou, ačkoliv mezi tím uběhla doba 20 let, a starožitnosti, jak známo na ceně neztrácejí, ale naopak. Je to překrásné, zájemci pošlu další fotky, ale nejkrásnější je to pochopitelně ze přední strany. Vhodné jen pro náročného zájemce. Stav perfektní - top stav. je to unikát, který jsem viděla v životě jen jednou, a prodávám jen proto, že se chceme stěhovat do menšího, zabírá to velký kus místa. Cca 55 cm délka! Výška cca 25 cm, šířka v přední části přes 30 cm.
Co se týká balení - nemusí se nikdo bát rozbití, balím velmi pečlivě, tygři budou v pevné krabici, nejprve v bublinkách, v několika vrstvách, pak v textilu nebo papírech, a pak ještě v další krabici, a obě vnořené krabice budou mezi sebou vycpané, a ještě samozřejmě bude celý balík pojištěn křehce!
  • Rozměry

    DÉLKA CCA 60 CM

  • 5. 1. 2022, 23:12

  • Zobrazení

    739

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie