Zobrazit přihlášovací formulář

PopSocket Tiffany Snow

Administrace

PopSocket Tiffany Snow

299 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 59 Kč
Co je PopSocket? (Tip: expandující zázrak) PopSocket je módní příslušenství, které vylepší tvé mobilní zařízení. Měj pevný úchop během psaní zpráv či při pořizování selfíček nebo videí. Prostě "popni" a povytáhni tento zázrak pro lepší uchopení zařízení,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 27. 2. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

PopSocket Tiffany Snow

299 Kč
  • Popis zboží
Co je PopSocket? (Tip: expandující zázrak)
PopSocket je módní příslušenství, které vylepší tvé mobilní zařízení. Měj pevný úchop během psaní zpráv či při pořizování selfíček nebo videí. Prostě "popni" a povytáhni tento zázrak pro lepší uchopení zařízení, nebo když potřebuješ stojánek pro super fotky, videa či posty.

Držák, stojan, organizér kabelu a více...
Přilep si na zadní stranu svého mobilu či tabletu jeden PopSocket nebo i dva a hned budeš mít lepší možnosti využití svého zařízení. Ať potřebuješ zařízení pevněji uchopit nebo potřebuješ stojánek či zkrotit kabel sluchátek nebo si jen potřebuješ s něčím hrát, prostě "popni" PopSocket.
PopSocket je nejen super pomůcka pro pevnější držení telefonu a stojánek, ale pomůže i pohodlněji a bezpečněji držet tablet a čtečku. PopSocket se pevně přilepí ke všem běžným zařízením a krytům, avšak nebude držet na silikonových površích a obalech s voděodolnou povrchovou úpravou.
V kombinaci s držákem PopClip můžete svůj telefon s přilepeným PopSocket připevnit k téměř jakémukoli svislému povrchu, např. na palubovku v autě, zrcadlo, ledničku, čelo postele, stěnu atd.
Ať už umístíte PopSocket na svou herní konzoli pro hraní, na akční kameru pro lepší držení ve vodě nebo na zrcadlo ve svém pokoji pro zavěšení bižuterie, možnosti jsou nekonečné.

- možnost přilepení na mobil, tablet a obaly/ kryty
- možnost odlepení a opětovného přilepení na jiné místo
- nevhodné pro některé obaly/ kryty ze silikonu nebo s voděodolnou povrchovou úpravou
- průměr spodní (lepicí) plochy: 3,5 cm
- průměr vrchní plochy: 3,9 cm
- možnost vytažení ("popnutí") ve dvou krocích: hloubka 1,4 cm / 2 cm
- hloubka v nevytažená stavu: 0,5 cm
- materiál: plast
- barva spodní části: bíla
- motiv vrch
  • 11. 8. 2020, 14:38

  • Zobrazení

    55

  • Oblíbené

    0

Kategorie