Zobrazit přihlášovací formulář

Albi Kvído POHÁDKOVÉ DIVADLO - PIRÁTI

Administrace

Albi Kvído POHÁDKOVÉ DIVADLO - PIRÁTI

399 Kč 499 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 80 Kč
Pohádkové divadlo z koncepce Kvído je opravdové divadlo s rekvizitami, dřevěnými komponenty, kulisami a 4 kostkami, které rozehrají napínavý dobrodružný příběh podle fantazie dětí. Hra se dětem nikdy neomrzí, protože vyprávění příběhů je pokaždé jiné…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 3. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Albi Kvído POHÁDKOVÉ DIVADLO - PIRÁTI

399 Kč
  • Popis zboží
Pohádkové divadlo z koncepce Kvído je opravdové divadlo s rekvizitami, dřevěnými komponenty, kulisami a 4 kostkami, které rozehrají napínavý dobrodružný příběh podle fantazie dětí.
Hra se dětem nikdy neomrzí, protože vyprávění příběhů je pokaždé jiné podle jejich fantazie.

Dětská hra Pohádkové divadlo u dětí rozvíjí slovní zásobu a komunikaci, kreativní myšlení, prostorovou orientaci, vlastní fantazii i vzájemnou spolupráci.

Jak se Pohádkové divadlo od Kvída hraje? Hráči postaví divadlo s kulisami a několika doplňujícími rekvizitami. Nejmladší hráč hodí třemi kostkami a určí, které postavy budou hrát v jeho příběhu a 4. akční kostka představuje, jaká akce se v příběhu odehraje, např. pirát schová poklad nebo princ běží k drakovi, aby s ním bojoval apod. Dítě začíná vyprávět příběh dle vlastní fantazie. Řekne první dvě věty a předá kostky dalšímu hráči, který pokračuje v příběhu a hodem kostkami přidá další postavy. Hra končí po dohodě hráčů, až je příběh dokončený.

Hry Pohádková divadla obsahují: dřevěnou základnu složenou ze 2 částí, oboustranné pozadí, 22 postav a rekvizit, 4 kostky a pravidla.
  • Značka

    ALBI

  • Velikost

    104

  • 22. 2. 2019, 10:31

  • Zobrazení

    18

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Černá mikina NIKE vel.147-158
Dámská mikina Patagonia Garden green
Bunda Reserved černá
Flanelová košile Fjällräven Canada hnědá
Stříbrné sandály

Kategorie