Zobrazit přihlášovací formulář

Dětská postel Happy padající srdce

Administrace

Dětská postel Happy padající srdce

3 100 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Do každého dětského pokojíčku patří nezbytně dětská postel. Nabízíme krásné, kvalitní dětské postele v desítkách různých vzorů, které jistě zaujmou Vás i Vaše děti. Postele jsou vyrobeny z vysoce kvalitních lamino desek. K tištění obrázků, které…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 13. 1. 2017
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dětská postel Happy padající srdce

3 100 Kč
  • Popis zboží
Do každého dětského pokojíčku patří nezbytně dětská postel.
Nabízíme krásné, kvalitní dětské postele v desítkách různých vzorů, které jistě zaujmou Vás i Vaše děti.


Postele jsou vyrobeny z vysoce kvalitních lamino desek. K tištění obrázků, které jsou na čelech postele jsou použity ekologické barvy, které jsou navíc fixovány laminátovým profilem, aby nedocházelo k opotřebení nebo vyblednutí barvy.


Okraje postele jsou bez ostrých hran. Rošt postele je vyroben z kvalitních borovicových lišt, které mají tloušťku min. 2 cm.


Zábrana, která je součástí postele chrání dítě před pádem z postele během spánku a je odnímatelná. Lze jí dát z levé i pravé strany dle potřeby.Precizní zpracování a použité materiály zajištují, že každá námi nabízená dětská postel je kvalitní a velmi odolná.


V ceně postele je rošt, matrace a zábrana. Nosnost postele je do 100 kg. Postel je možné zakoupit v různých velikostech a barevných provedeních.


Dětskou postel můžeme vyrobit také bez motivu nebo pouze v barevném dekoru.


Ve stejném motivu jako budete mít postel lze zakoupit také skříň, box na hračky, regál, knihovnu, noční stolek, psací stůl nebo poličku. Vše naleznete v naší nabídce.
  • 21. 8. 2018, 22:07

  • Zobrazení

    23

  • Oblíbené

    0

Kategorie