Zobrazit přihlášovací formulář

100% přírodní deodorant - různé vůně

Administrace

100% přírodní deodorant - různé vůně

179 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 49 Kč
Takové deodoranty jste jistě dlouho hledali - konečně 100% přírodní výrobky, které spolehlivě fungují celý den. Biorytme je navíc dodává v praktickém vysouvacím obalu, který zajišťuje pohodlné a rychlé nanesení. Pokud nechcete na jedno z nejcitlivějších…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 25. 1. 2014
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

100% přírodní deodorant - různé vůně

179 Kč
  • Popis zboží
Takové deodoranty jste jistě dlouho hledali - konečně 100% přírodní výrobky, které spolehlivě fungují celý den. Biorytme je navíc dodává v praktickém vysouvacím obalu, který zajišťuje pohodlné a rychlé nanesení.
Pokud nechcete na jedno z nejcitlivějších míst těla používat chemický koktejl skrývající se v běžných výrobcích, jsou deodoranty Biorythme přesně pro vás.

100% přírodní složení.
Deodorant splní, co slíbí – opravdu funguje celý den. Nezabraňuje přirozenému pocení, které slouží k ochlazování těla a vyplavování toxinů. Pomáhá ale vypořádat se s bakteriemi, které žijí v našem podpaží a z potu vyrábějí smrduté látky – celý den si tedy můžete užívat svěžesti, aniž by deodorant ucpával potní žlázy.
Základem složení je kakaové máslo v potravinářské kvalitě, které se v takovém množství v kosmetice příliš nevidí (je drahé, proto se většinou přidává jen jako luxusní přísada).
Deodorant perfektně funguje také díky dvěma kouzelným složkám – těmi jsou Triethyl Citrate (jinak zvaný také Lemon Ester) a Farnesol. Triethyl Citrate je rostlinný ester kyseliny citronové, který se dokonce používá v potravinářství a Farnesol je zase přirozenou součástí některých esenciálních olejů (např. neroli, růže, citronela).
Praktický vysouvací obal pro jednoduchou a přesnou aplikaci bez toho, abyste museli dumat nad tím, kolik je správné množství.
Všechny deodoranty Biorythme obsahují pouze autentické, čisté éterické oleje, nikoliv syntetické parfémy.
Vůně: Citronová meduňka, Levandulové pole, Růžová zahrada, Pačuli máta rozmarýn, Neparfémovaný
Velikosti a ceny: malý 15 g ...159 Kč, velký 30 g ... 239 Kč
Výhodná nabídka: Sada 5 malých deodorantů za cenu 4 ... 636 Kč (viz základní foto)
  • 1. 4. 2020, 21:33

  • Zobrazení

    137

  • Oblíbené

    0

Kategorie