Zobrazit přihlášovací formulář

Těhotenské softshellové kalhoty zimní s fleecem

Administrace

Těhotenské softshellové kalhoty zimní s fleecem

999 Kč 1 199 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 79 Kč
Softshellové kalhoty Silvie jsme začali šít na základě velké pooptávky po našem prvním typu softshellových těhotenských kalhot, které jsme šili asi jediní na českém trhu ( pokud víme :-) ). Pustili jsme se do jejich výroby vycházejíc ze zkušeností s…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 5. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Těhotenské softshellové kalhoty zimní s fleecem

999 Kč
  • Popis zboží
Softshellové kalhoty Silvie jsme začali šít na základě velké pooptávky po našem prvním typu softshellových těhotenských kalhot, které jsme šili asi jediní na českém trhu ( pokud víme :-) ). Pustili jsme se do jejich výroby vycházejíc ze zkušeností s absolutním nedostatkem těhotenských sportovních kalhot do chladného počasí.

Novým střihem Silvie přinášíme ještě "vychytanější" typ- hlavním rozdílem je vysoký pás na bříško, volnější střih ( hlavně přes boky a stehna ), dvě funkční kapsy na zip a o 2cm delší nohavice s regulací ( lze je stáhnout a tím i zrkátit a vypadjí velmi dobře i na menších ženách, aniž by si je musely nechat zkracovat ). Navíc jsou tyto kalhoty ozdobně prošívané, což je nejenom hezké, ale i důmyslné díky zmenšujícímu efektu na pozadí. :-)

Softshellové kalhoty využijete od podzimu do jara. Pokud pod ně v zimě použijete punčocháče nebo legíny, vystačíte s nimi i na sněhu.

Kalhoty jsou ušité ze softshellu- složení softshellu je: vrchní vrstva 100% polyester, membrána 100% polyuretan, vnitřní vrstva fleece ( = 100% polyester ) v síle cca 320 g/m2. Odolnost materiálu:10.000 vodní sloupec, 3.000 prodyšnost g/m2/24hod. Softshell je vynikající moderní materiál, v němž se budete v chladnějších i opravdu chladných dnech cítit výborně, a vydrží Vám léta, je opravdu velmi odolný. Zároveň není potřeba jej neustále prát, leckdy stačí jen omýt jej vlhkým hadříkem.

Tyto kalhoty mají vysoký bavlněný úpletový pás na bříško ( 94% bavlna + 6% elastan ) , stejný jako u našich legín. Tento pás Vám zahřeje bříško a záda, i když se ohnete, můžete jej ale i přehnout napůl a mít jej pod bříškem, jestli Vám to tak bude pohodlnější. Zároveň Vám možnost ohrnutí pásu umožní nosit kalhoty i po porodu. I porodu oceníte látku na bedrech, která Vás zahřeje, a při
  • 21. 1. 2019, 12:11

  • Zobrazení

    14

  • Oblíbené

    0

Kategorie