Zobrazit přihlášovací formulář

UŠIJI NA MÍRU - Softshellové kalhoty - vel.116-140

Administrace

UŠIJI NA MÍRU - Softshellové kalhoty - vel.116-140

450 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 85 Kč
Kalhoty ze zimního softshellu, ideální na chladný podzim a jaro. Klidně i na zimu, pokud venku není zrovna -20 :-). V tmavě šedé nebo černé barvě. Kolena a kapsy jsou ze vzorovaného nebo jinak barevného softshellu. V pase je náplet s gumou, kterou lze…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 2. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

UŠIJI NA MÍRU - Softshellové kalhoty - vel.116-140

450 Kč
  • Popis zboží
Kalhoty ze zimního softshellu, ideální na chladný podzim a jaro. Klidně i na zimu, pokud venku není zrovna -20 :-). V tmavě šedé nebo černé barvě. Kolena a kapsy jsou ze vzorovaného nebo jinak barevného softshellu. V pase je náplet s gumou, kterou lze regulovat. Spodní okraj nohavic je všit do lemovací pruženky, takže kalhoty může vaše dítko nosit již při menší výšce a dole se podkasají. Pruženka zajistí, že kalhoty drží ohrnuté na botce. Na přání mohu ušít rovné konce nohavic (bez lemovací pruženky) - v tom případě jsou už pak na konkrétní velikost.

Doba dodání cca 2-3 týdny.

Rozměry jsou dle klasických konfekčních velikostí. Dle Vašeho požadavku upravím délku, případně šířku v pase a přes boky, pokud máte doma vyžle nebo baculku. K objednávce mi tedy prosím připište délku kalhot, šířku v pase a přes boky (poměřte třeba podle nějakých oblíbených dobře padnoucích kalhot).
Dále mi ještě připište, jakou chcete látku na kolena a kapsy (dle přílohy). Barvy a vzory se mohou měnit dle aktuálního stavu zásob. Snažím se to pravidelně aktualizovat, ale může se stát, že zrovna budu mít více objednávek na jeden vzor a tím pádem mi může materiál dojít. V tom případě Vás hned informuji a nabídnu varianty. Případně dle naší domluvy přiobjednám nový materiál. Protože není moc velký výběr v zimním softshellu s klučičími vzory, tak jsem přiobjednala také vzorovaný pevný šusťák (říká se mu také kočárkovina nebo batohovina), který používám jako 2. vrstvu na kolena (vzory jsou v další příloze).


Materiál:
1. vrstva: 100% PES (polyester)
2. vrstva: 100% TPU (termoplastický polyurethan-elastomer)
3. vrstva: 100% PES microfleece

Gramáž: 310-335 g/m2
Vodní sloupec: 10.000 mm
Prodyšnost: 3.000 g/m2/24h

Prát na 30 st. C
Nežehlit
Nepoužívat aviváž

vel
  • 14. 7. 2018, 22:40

  • Zobrazení

    36

  • Oblíbené

    0

Kategorie