Zobrazit přihlášovací formulář

Pekárna chleba Bifinett výroba marmelády

Administrace

Pekárna chleba Bifinett výroba marmelády

890 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Jedná se o pekárnu bílé barvy s tepelně izolovaným pláštěm z plastu.Ovládací panel je umístěn v přední části pekárny a je velmi srozumitelný vše v češtině. Na displeji se zobrazuje zvolený program, čas, který zbývá do ukončení programu, nastavená velikost…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 1. 11. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Pekárna chleba Bifinett výroba marmelády

890 Kč
  • Popis zboží
Jedná se o pekárnu bílé barvy s tepelně izolovaným pláštěm z plastu.Ovládací panel je umístěn v přední části pekárny a je velmi srozumitelný vše v češtině. Na displeji se zobrazuje zvolený program, čas, který zbývá do ukončení programu, nastavená velikost a stupeň propečení. Mimo to, je z levé a pravé strany displeje, znázorněna činnost pekárny pomocí ikon, takže neustále máte kontrolu, co zrovna pekárna dělá – zda probíhá předehřívání, hnětení, kynutí…apod.
Rozmístění tlačítek zleva doprava: tlačítko pro výběr programu, tlačítko pro nastavení hmotnosti, tlačítko nastavení časovače pro odložený start (ubírání času), tlačítko nastavení časovače pro odložený start (přidávání času), tlačítko pro nastavení stupně propečení kůrky a nakonec tlačítko Start/Stop, které slouží zároveň i jako Pauza. Přepínání tlačítek je doprovázeno akustickým signálem – pípnutím.
Pekárnu jsem intenzivně zatěžovala více jak 3 měsíce a s výsledkem jsem byla téměř vždy spokojená. Těsto bylo vždy důkladně propracované a výsledek ideální. Pouze horní kůrka je poněkud světlejší než boční strany chleba, ale s tím se budeme muset smířit u většiny pekáren, protože topné těleso je umístěno pouze ve spodní části pekárny. V pekárně jsem vyzkoušela jak normální bílý, tmavý chléb s droždím, tak i těžké kváskové chleby s velkou převahou žitné mouky a musím říct, že pekárna neměla problém se zpracování a utáhnutím těsta. Program č.11 MARMELÁDA je možné využít nejen pro přípravu domácí marmelády, pudinku, rýžové kaše, odpalovaného těsta…více informací zde :
je v bezva stavu s novou pečící nádobou a háky!
  • Značka

    BIFINETT

  • Rozměry

    Příkon 850 W,Počet hnětacích háků 2,Délka přívodního kabelu 160 cm,Teplota pláště při pečení 49°C,Vnější rozměry š 25 cm x h 39 cm x v 27 cm,Výška s otevřeným víkem 52 cm,Hlučnost 53,9 dbA,Časovač 15 hodin,Počet programů 12,Nastavení velikosti chleba 3 ve

  • 31. 10. 2022, 19:57

  • Zobrazení

    1 575

  • Oblíbené

    0

Kategorie