Zobrazit přihlášovací formulář

Dětská koloběžka tříkolová PJ Masks Smoby

Administrace

Dětská koloběžka tříkolová PJ Masks Smoby

779 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 75 Kč
Dětská tříkolová koloběžka PJ Masks Smoby je krásná tříkolová koloběžka, vhodná pro děti od 3 let, které mají rády pohádky. Koloběžka je vyhotovena v atraktivní červeno-modro-zelené kombinaci a na řídítkách se nachází vyobrazený motiv animovaných hrdinů…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 11. 2. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dětská koloběžka tříkolová PJ Masks Smoby

779 Kč
  • Popis zboží
Dětská tříkolová koloběžka PJ Masks Smoby je krásná tříkolová koloběžka, vhodná pro děti od 3 let, které mají rády pohádky. Koloběžka je vyhotovena v atraktivní červeno-modro-zelené kombinaci a na řídítkách se nachází vyobrazený motiv animovaných hrdinů ze série PJ Masks. Tříkolová koloběžka je díky svému celokovovému rámu a stabilnímu tříkolovému systému jako stvořená pro malé závodníky, kteří s ní zažijí krásné chvíle. Kolečka na koloběžce jsou chráněna proti proražení, v případě potřeby se dají jednoduše odmontovat a vyměnit za nová. Řídítka se dají nastavit do maximální výšky 70 cm, přičemž celkové rozměry koloběžky jsou 52*32*72 cm.

Moderní koloběžka se třemi kolečky je mnohem stabilnější, bezpečnější a pohodlnější než klasická koloběžka, proto neváhejte a zakupte ji svým malým rošťákům. Koloběžka má nosnost 20 kg. Díky koloběžce se děti učí udržovat rovnováhu, rozvíjejí pohybové dovednosti a motoriku. Koloběžka pomáhá posilovat svalstvo na končetinách a děti díky ní tráví čas na čerstvém vzduchu. Zároveň si děti trénují i postřeh a reflexy. Při jízdě na koloběžce se doporučuje používat ochranné pomůcky a to chrániče na kolena, zápěstí, lokty a přilbu.

Koloběžka je skladná a jednoduchá na manipulaci a její celková váha je 2,4 kg. Dítě se nemusí obávat případných nerovností na vozovce, jelikož s tichými a spolehlivými gumovými kolečky s protiskluzovým povrchem nehrozí žádné nebezpečí smyku. Jízda na koloběžce je opravdu velmi příjemná i díky kvalitním protiskluzovým rukojetím, dítě se tak může bez obav vydat na dobrodružnou výpravu. Správná výprava se samozřejmě neobejde i bez doplňkových ochranných pomůcek, na které by měl myslet každý zodpovědný rodič.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce kvalitních plastovýc
  • Značka

    SMOBY

  • Rozměry

    Barva: pjmasks

  • 11. 4. 2020, 20:15

  • Zobrazení

    10

  • Oblíbené

    0

Kategorie