Zobrazit přihlášovací formulář

St. Moriz Professional Samoopalovací sprej- Medium

Administrace

St. Moriz Professional Samoopalovací sprej- Medium

219 Kč 249 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 4 uživatele
Doprava: od 64 Kč
***NA OBJEDNÁNÍ*** St Moriz Instant Self Tanning Mist Spray - Tónovaná samoopalovací mlha pro střední opálení 150ml Tento samoopalovací přípravek ve spreji usnadňuje aplikaci, lze jej použít ze všech úhlů a je tak ideální pro aplikaci na špatně…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 14. 5. 2012
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

St. Moriz Professional Samoopalovací sprej- Medium

219 Kč
  • Popis zboží
***NA OBJEDNÁNÍ*** St Moriz Instant Self Tanning Mist Spray - Tónovaná samoopalovací mlha pro střední opálení 150ml

Tento samoopalovací přípravek ve spreji usnadňuje aplikaci, lze jej použít ze všech úhlů a je tak ideální pro aplikaci na špatně dostupné partie, například záda. Ideální je rovněž pro zintenzivnění odstínu opálení a doplnění opálení v obličeji na rukou a nohou. Obsahuje olivové mléko a vitamin E - hydratuje pokožku a je dermatologicky testován.
Je ideální pro zákaznice, které mají s aplikací samoopalovacích přípravků již nějaké zkušenosti

Použití:
1. Udělejte si peeling pokožky alespoň 24 hodin před aplikací samoopalovacího přípravku. Před aplikací naneste na suché a problematické partie (kolena, lokty, kotníky, prsty, zápěstí, nárty) hydratační krém bez obsahu oleje a nechte ho pořádně vstřebat.
2. Pro maximálně rovnoměrné opálení nanášejte přípravek pomocí aplikační rukavičky a krouživých pohybů. Začněte s aplikací na lýtkách a postupujte směrem vzhůru. Ujistěte se, že jste žádné místo nevynechala. Nakonec přejeďte již sušší rukavičkou hřbety dlaní, prsty a nárty.
3. Před oblečením nechte přípravek zaschnout (stačí minuta)
4. Nechte přípravek působit po dobu 4-8 hodin a po uplynutí této doby se osprchujte – spláchnete tak obsažený bronzer a zůstane mezitím vytvořené samoopálení. Po dobu působení přípravku se vyhněte vodě a pocení.
5. K prodloužení vašeho samoopálení hydratujte pokožku každý den pomocí tělového mléka a pravidelně provádějte peeling pokožky (každý zhruba 3 den po aplikaci)

PŘÍPADĚ, ŽE DOJDE K VYPRODÁNÍ, POTÉ JIŽ POUZE NA OBJEDNÁNÍ! DOBA DODÁNÍ 5-10 PRACOVNÍCH DNÍ!

Nové, nepoužité.
  • 11. 5. 2019, 17:57

  • Zobrazení

    10

  • Oblíbené

    0

Kategorie