Zobrazit přihlášovací formulář

LODGER BUNKER FLEECE RELUXURY SEPIA

Administrace

LODGER BUNKER FLEECE RELUXURY SEPIA

1 990 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Fusak Bunker můžete využívat v průběhu celého roku, aniž by v něm dítěti bylo horko nebo zima. Skládá se totiž ze dvou samostatných vrstev, z vnější vrstvy a vnitřní vrstvy, která v zimě zahřeje a v létě výborně odvádí pot. Obě části fusaku jsou sepnuty…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 17. 5. 2016
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LODGER BUNKER FLEECE RELUXURY SEPIA

1 990 Kč
  • Popis zboží
Fusak Bunker můžete využívat v průběhu celého roku, aniž by v něm dítěti bylo horko nebo zima. Skládá se totiž ze dvou samostatných vrstev, z vnější vrstvy a vnitřní vrstvy, která v zimě zahřeje a v létě výborně odvádí pot. Obě části fusaku jsou sepnuty suchým zipem a poutky a můžete je používat dohromady nebo zvlášť. Zatímco v zimě se hodí používat obě vrstvy najednou, na jaře a na podzim je dostatečně hřejivá vnější vrstva. Samotnou vložku oceníte v létě, kdy ji proměníte v praktickou podložku do kočárku.
Fusak Bunker se skvěle přizpůsobí tvaru hluboké korby a vyjímá se také ve sportovní sedačce kočárku. Díky velkým otvorům je upínaní pásů snadno dostupné a pohodlné. Otvory se pak uzavřou suchým zipem, aby teplo neunikalo ven. Navíc provléknutí pásů fusakem pomáhá udržet fusak v sedačce sportovního kočárku.
Fusak Bunker díky propracovanému zapínání bez problémů přizpůsobíte miminkům i tříletým dětem. Zapíná se pomocí suchých zipů a kolem hlavy dítěte jej můžete stáhnout pomocí šňůrky. Šňůrku pak schováte do kapsiček k tomu určených, zabráníte tak tomu, aby dítě škrábala nebo mu jakkoliv překážela. Ať do fusaku zabalíte novorozence nebo batole, bude ve fusaku spolehlivě chráněno před chladem.
Určitě chcete, aby byl fusak i po vyprání měkký a hřejivý. Bunker rozhodně nemusíte nosit do čistírny, můžete ho prát v pračce, bez použití aviváže. Nejlepší jesušit fusak rozložený, můžete jej ale i pověsit na prádelní šňůru nebo sušit v sušičce na šetrný program.
  • 8. 7. 2018, 10:45

  • Zobrazení

    11

  • Oblíbené

    0

Kategorie