Zobrazit přihlášovací formulář

Na ledové kře

Administrace

Na ledové kře

300 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 80 Kč
Hrané minimálně. V podstatě nové. Jen v levém rohu malinko natrhlá krabice (je vidět na fotce). Klidně vhodné i jako dárek. Věk: od 6 let. Počet hráčů: 1 a více. Na ledové kře Zamaskuj zvířátka Pomozte obyvatelům severního pólu se maskovat v…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 10. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Na ledové kře

300 Kč
  • Popis zboží
Hrané minimálně. V podstatě nové. Jen v levém rohu malinko natrhlá krabice (je vidět na fotce). Klidně vhodné i jako dárek.
Věk: od 6 let.
Počet hráčů: 1 a více.

Na ledové kře
Zamaskuj zvířátka

Pomozte obyvatelům severního pólu se maskovat v jejich přirozeném prostředí.

Umístěte 6 průhledných herních dílků tak, aby všechna zvířata byla zamaskována ve svém přirozeném prostředí - lední medvědi musejí zůstat na ledových krách a ryby zase ve vodě. V drsném prostředí ledových ker se pohybují odvážní Eskymáci, kteří se vydávají na lov ryb a mevědů a zvířata si na ně musejí dát veký pozor.
Zadání obsahuje 48 různě obtížných úloh.

Hra Na ledové kře letiště patří do skupiny víceúrovňových, logických her Smart games, které jsou určeny především pro jednoho hráče (nicméně hru může hrát i hráčů více). Logické hry Smart Games obsahují vždy zadání v několika různých stupních obtížnosti, rozvíjí IQ, logické myšlelní, prostorovou představivost, koncentraci a plánování.

Pravidla hry:
Vyberte si list zadání a umístěte jej na herní desku. Umístěte 6 herních dílků na list zadání tak, aby všechni medvědi byli na ledových krách a všecjny ryby ve vodě. Všechny dílky jsou na herní desce a všechna zvířata správným směrem?

Hra obsahuje: herní desku, vnitřní prostor pro pohodlné uložení herního materiálu, přehled řešení, listy zadání, 6 průhledných herních dílků.
  • 27. 11. 2018, 19:29

  • Zobrazení

    0

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Dřevěné loutkové divadlo
3/4 legíny na jógu
Bílá trička - 3 ks
Černé džíny - straight
Černé džíny - relaxed tapered leg
Bílé polo tričko
Džíny - Narrow
Šaty
40
S.oliver

Šaty

Modrobílé námořnické pruhovaté tričko
Tmavě modrá sukně

Kategorie