Zobrazit přihlášovací formulář

Zákeřná EBOLA - Richard Preston

Administrace

Zákeřná EBOLA - Richard Preston

69 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 30 Kč
1x přečtená. Devět z deseti obětí infikovaných virem ebola zemře tak rychle a za tak otřesných okolností, že to děsí i experty na smrtelné choroby. Objevil se v roce 1976 v Zairu (dnešní Demokratická republika Kongo), v devadesátých letech se rozšířil do…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 31. 12. 2004
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Zákeřná EBOLA - Richard Preston

69 Kč
Koupit
1x přečtená. Devět z deseti obětí infikovaných virem ebola zemře tak rychle a za tak otřesných okolností, že to děsí i experty na smrtelné choroby. Objevil se v roce 1976 v Zairu (dnešní Demokratická republika Kongo), v devadesátých letech se rozšířil do několika dalších afrických zemí. A jeho hrozba je zpět… Zákeřná ebola je první knihou, která se dotkla celé šíře problematiky vzácných smrtících virů. Popisuje události od zachycení výskytu eboly – zavede čtenáře do odlehlé jeskyně v džungli Zákeřná ebola není román s vymyšlenou zápletkou: zdravotnici bojující o záchranu lidských životů v epidemií zasažených oblastech jsou skuteční – příběh zachycující jejich obětavé úsilí o odvrácení celosvětové katastrofy se však čte jako thriller, a to žel i po dvaceti letech, kdy virus udeřil znovu.
Typ: vázaný
Číslo vydání: 2
Počet stran: 312
PŘI KOUPI 5 KS A VÍCE VĚNUJI 1 KS TEN NEJLEVNĚJŠÍ ZDARMA a POKUD BUDE KONEČNÁ ČÁSTKA NÁKUPU 701 KČ A VÍCE, TAK PLATÍM doručení přes balíkovnu.
  • 4. 2. 2024, 8:07

  • Zobrazení

    219

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Chladící miska 1400ml průměr 28 cm
Velká pletená kabelka Benetton
Závěs výška 144 cm šíře 140 cm
2X VEČERY POD LAMPOU + VANDINY TRAMPOTY
Taštička princezny Zn. Disney
1 ks ZDARMA K OBJ. OD 301 KČ
Výprodej!! 4 + 1 zdarma (8 + 2 zdarma)
Výprodej!! 4 + 1 zdarma (8 + 2 zdarma)
Výprodej!! 4 + 1 zdarma (8 + 2 zdarma)

Kategorie