Zobrazit přihlášovací formulář

Kniha Nakupujeme s rozumem, vaříme s chutí

Administrace

Kniha Nakupujeme s rozumem, vaříme s chutí

80 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 70 Kč
Super stav-jako nová V úvodu knihy získáte motivaci k aktivnímu přístupu k trvalé změně životního stylu a zároveň i teoretické znalosti důležité pro sestavení optimálního jídelníčku. Pomocí nich si orientačně nastavíte svůj celodenní energetický…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 8. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kniha Nakupujeme s rozumem, vaříme s chutí

80 Kč
  • Popis zboží
Super stav-jako nová



V úvodu knihy získáte motivaci k aktivnímu přístupu k trvalé změně životního stylu a zároveň i teoretické znalosti důležité pro sestavení optimálního jídelníčku. Pomocí nich si orientačně nastavíte svůj celodenní energetický příjem dle vašeho cíle.

Chybí Vám pro sestavení jídelníčku vhodné potraviny?
Po přečtení první části knihy Nakupujeme s rozumem zjistíte, že skepse, kterou nyní často prezentují média ve vztahu ke kvalitě potravin, se vás nemusí týkat. "Nákupní manuál" vás seznámí podrobně se základními potravinovými skupinami, s výživovou hodnotou potravin dané skupiny a vyvrátí řadu často tradovaných mýtů. Po jejím přečtení byste již neměli bezhlavě podléhat reklamním sloganům a díky nabytým znalostem budete vědět, co a kolik koupit a zjistíte, že existuje dostatek potravin, ze kterých je možné sestavit výživově vhodný jídelníček.

Vaříme s chutí
Díky druhé části knihy je možné si sestavit vhodný chutný jídelníček. Recepty uvedené v knize umožňují volbu hlavního pokrmu v různé energetické hodnotě od 1600 kJ pro hubnoucí až do 2800 kJ pro ty, kteří chtějí žít zdravě. Pokrmy jsou navrženy tak, že je lze připravit ve dvou energetických variantách jen pomocí drobných změn (množství, technologická úprava potravin, závěrečné dochucení apod.).
Originalitou knihy je, že při přípravě pokrmů není nutné suroviny vážit, ale stačí je porovnat s fotografiemi, na nichž je znázorněno množství surovin potřebné na přípravu pokrmu.
Pomocí fotografií a jednoduchých měřítek (miska, lžíce, podložka, která je součástí knihy) odhadnete množství potřebných potravin i hotového pokrmu.

Porce právě pro vás
Pomocí třetí části knihy se pokusíte znovuobjevit přiměřenou velikost porce (není ani tolik nezdravých
  • 9. 10. 2018, 8:16

  • Zobrazení

    3

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Set oblečení po synovi
Chlapecká mikina

Kategorie