Zobrazit přihlášovací formulář

Tapeta na zeď Kámen

Administrace

Tapeta na zeď Kámen

428 Kč 611 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Cihlová zeď nebo tapeta? Po nalepení tapet z nové kolekce - Best of Kámen Dřevo - se musíte podívat dvakrát, abyste viděli rozdíl. Ať už jsou to elegantní cihly, cihla v ošumělém vzhledu nebo bambusové vzory s asijskou atmosférou. Autentické a pestré…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 5. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Tapeta na zeď Kámen

428 Kč
  • Popis zboží
Cihlová zeď nebo tapeta? Po nalepení tapet z nové kolekce - Best of Kámen Dřevo - se musíte podívat dvakrát, abyste viděli rozdíl. Ať už jsou to elegantní cihly, cihla v ošumělém vzhledu nebo bambusové vzory s asijskou atmosférou. Autentické a pestré dřevo a kámen vypadající tak, že každá zeď přitahuje pozornost.
Díky své diskrétní, přírodní barvě v bílé, krémové, světle zelené, tupé, hnědé, šedé a černé, vytvářejí ideální pozadíí pro různé stylů nábytku.
Tapety obohacují útulné venkovské domy, stejně jako chladné zdi loftů.

Tato kategorie tapet je vyrobená z non-wonen vliesového materiálu s přídavkem polymerového pojiva s plastickou strukturou povrchu. Tato struktura dává tapetám pružnost a pevnost. Tento materiál (Vlies) se dá bezesporu označit u tapet za revoluční. Při lepení se nesmršťuje, usnadňuje samotné lepení a to tím, že lepidlo se nanáší pouze na zeď a ne na samotnou tapetu jak bylo dříve u papírových tapet. Překlenuje jemné trhliny v podkladu – ideální pro rekonstrukce bytů v panelových domech. Jako každé tapety tvoří tepelnou a zvukovou izolaci.

Samotné odstraňování tapet je velmi jednoduché a efektivní, již žádné máčení vodou a škrabání jako u papírových tapet. Zde stačí tapetu pouze stáhnout a to beze zbytku přímo ze stěny. Při použití doporučeného lepidla toto lepidlo zůstává na samotné tapetě a samotná zeď zůstává čistá.
  • Rozměry

    53 cm x 10,05 m

  • 4. 6. 2018, 10:38

  • Zobrazení

    10

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Tretry Reebok vel. 43
Tretry NIKE ZOOM RIVAL D vel. 44
Cyklistická bunda vel. XXS
Dětské knihy
Vestička Tommy Hilfinger vel. S
Mikina Ombre vel. XL
Vesta Pepperts! vel. 164
Cyklistická helma 500 reflexní žlutá
Šaty a sukně Loap vel. 42

Kategorie