Zobrazit přihlášovací formulář

4x NOVÁ mikina pro kluka NEXT

Administrace

4x NOVÁ mikina pro kluka NEXT

300 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 70 Kč
Prodej jednotlivě. 1. Modrá mikina s vláčkem a opicí NEXT Nádherná mikina s aplikací vláčku a průvodčího - opičky. Zapínání na zip, klokaní kapsy, kapuce podšitá hnědou bavlnou. Nepočesaná, spíš tenčí. Vhodná celoročně pro kluka. Značená velikost 2-3…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

4x NOVÁ mikina pro kluka NEXT

300 Kč
  • Popis zboží
Prodej jednotlivě.

1. Modrá mikina s vláčkem a opicí NEXT
Nádherná mikina s aplikací vláčku a průvodčího - opičky. Zapínání na zip, klokaní kapsy, kapuce podšitá hnědou bavlnou. Nepočesaná, spíš tenčí. Vhodná celoročně pro kluka. Značená velikost 2-3 roky, nositelné déle. Mikina je nová, nenošená, pouze 1x opraná (nestihli jsme unosit). Nádherná ojedinělá mikina pro malého frajera, starší kolekce, takovou už neseženete.
520 Kč

2. Šedá opičková mikina Cheeky s kapucí NEXT
Krásná šedá mikina s hnědou opičkou v teniskách. Mikina je počesná, kapuce podšitá červenou bavlnou. Značená velikost 2-3 roky, nositelné déle. Mikina je kupovaná nová, nenošená, pouze 1x opraná. Velmi příjemná mikina pro malého kluka. Oblíbený typ mikiny, skvěle kombinovatelná ke všem opičkovým kolekcím.
420 Kč

3. Modrá mikina s nášivkami NEXT
Nádherná tmavě modrá mikina s ozdobnými nášivkami. Počesaná, teplejší. Zapínání léga u krku na 2 knoflíčky, klokaní kapsy, kapuce podšitá šedou bavlnou. Vhodná od jara do podzimu pro kluka. Značená velikost 2-3 roky, nositelné déle. Mikina je nová, nenošená, pouze 1x opraná (nestihli jsme unosit). skvělá praktická mikina pro malého kluka, vhodná téměř celoročně.
490 Kč

PRODÁNO 4. Tmavomodrá mikina zn. Hadleigh London
Krásná temně modrá mikina s červenými nápisy. Teplejší počesaná bavlna. Na zip, klokaními kapsami, s kapucí podšitou červeno bavlnou. Značená velikost 2-3 roky, cca odpovídá. Mikina je nová, nenošená, jen opraná. Krásná slušivá mikina pro malého klučinu.
300 Kč
  • Značka

    NEXT

  • Velikost

    98

  • Rozměry

    1. Modrá s vláčkem: délka 38 cm, šířka 34.5 cm, rukáv 40 cm.2. Šedá opičková: délka 40 cm, šířka průramky 36 cm, rukáv 39 cm.3. Modrá nášivky: Délka 38 cm, šířka 36 cm, rukáv 39 cm.4. Hadleigh London: délka 36 cm, šířka 36 cm, rukáv 37 cm.

  • 15. 4. 2023, 16:11

  • Zobrazení

    805

  • Oblíbené

    0

Kategorie