Zobrazit přihlášovací formulář

Domácí pekárna Sencor SBR 1530WH

Administrace

Domácí pekárna Sencor SBR 1530WH

520 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Rezervace
do 19. 4.
Doprava: od 140 Kč
Unikátní konvekční funkce (nucená cirkulace horkého vzduchu pro ještě křupavější kůrku a nadýchanější střídku), 2 hnětací háky, 13-ti hodinový časový spínač pro odložené pečení, 11 přednastavených programů pro pečení, 1 přednastavený program pro vaření…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 28. 1. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Domácí pekárna Sencor SBR 1530WH

520 Kč
  • Popis zboží
Unikátní konvekční funkce (nucená cirkulace horkého vzduchu pro ještě křupavější kůrku a nadýchanější střídku), 2 hnětací háky, 13-ti hodinový časový spínač pro odložené pečení, 11 přednastavených programů pro pečení, 1 přednastavený program pro vaření džemů a marmelád, 1 přednastavený program pouze pro výrobu těsta (např. na pizzu, bagety, rohlíky, koblihy atp.), možnost přípravy bezlepkového chleba.
Maximální objem chleba 1250g, možnost volby množství těsta (900g / 1250g). Velký LCD displej s ukazatelem zbytkového času pečení, víko s průzorem, 7 minut paměť v případě výpadku el. proudu (pekárna pokračuje dále v pečení), 3 úrovně nastavení barvy kůrky (světlá / středně tmavá / tmavá).
Udržování teploty po dobu 60-ti minut po ukončení pečení, antiadhezní úprava formy a hnětacích háků pro snadnou údržbu, forma vhodná pro mytí v myčce.
Akustický signál pro vložení dalších ingrediencí vyžadujících kratší dobu pečení
Příkon 850 W
Pekárna je minimálně používaná, v super stavu, plně funkční. Jen drobné škrábance po obvodu a na jednom místě lehounce odřená i uvnitř formy.

Osobní předání Benešov, Čerčany, výjimečně i Praha nebo dle pošty.
  • 10. 4. 2018, 9:24

  • Zobrazení

    3

  • Oblíbené

    0

Kategorie