Zobrazit přihlášovací formulář

Leopardí - gepardí komplet NEXT - bunda, ušanka

Administrace

Leopardí - gepardí komplet NEXT - bunda, ušanka

699 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
...sněhule - mají vadu - shrnula se uvnitř jedna vložka, tak je odstraněná, nevím, jak se dceři podařilo, ale nešlo to pak již nazout, tak je odstřižená - samozřejmě není vůbec vidět a ani přes ponožku cítit, jsou nošeny velmi málo, dle mého to musela být…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 9. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Leopardí - gepardí komplet NEXT - bunda, ušanka

699 Kč
Koupit
odeslání balíků: z důvodů pobytu a práce v zahraničí , může být zaslán i s měsíčním zpožděním! Domluva nutná! Další balíky až koncem května!!!! Pokud neakceotujete: NEOBJEDNÁVEJTE!
...sněhule - mají vadu - shrnula se uvnitř jedna vložka, tak je odstraněná, nevím, jak se dceři podařilo, ale nešlo to pak již nazout, tak je odstřižená - samozřejmě není vůbec vidět a ani přes ponožku cítit, jsou nošeny velmi málo, dle mého to musela být vada z výroby, ale reklamaci nám neuznaly:-( Velikost UK2, ale i když nejde přesně změřit stélka tipuji tak velikost 36, na nožku maximálně 23,5cm.
Krásná leopardí, tygrovaná prošívaná bunda, podšitá fleecovou podšívkou a mírně vyteplená vatelínem. - mírná zima.
Kvalitně do detailů propracovaná,lemovaná manžestrem........ Na zip a patentky. Velikost uvedena 9-10 let - nošena při 140-150 cm. Čepička s bambulkami slušivá, s oušky. Pouze jako celek a při koupi dalších 4 položek z tohoto alba hradím poštovné!!!
  • Značka

    NEXT

  • Velikost

    146

  • Rozměry

    délka 55cm, šířka 42cm, rukáv od límce 63 cm

  • 1. 2. 2024, 6:01

  • Zobrazení

    321

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie