Zobrazit přihlášovací formulář

Puppies and Kittens - kniha o mláďatech - anglicky

Administrace

Puppies and Kittens - kniha o mláďatech - anglicky

77 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 58 Kč
Obrázková kniha o štěňatech a koťatech, pro děti cca ve věku 3 - 5 let. Různé informace, ale i rady, jak držet kotě, jak si hrát s pejskem, atd. V perfektním stavu, čtená jen párkrát. Stránky jsou z pevného papíru (o mnoho pevnější než normálně). Mám ke…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 14. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Puppies and Kittens - kniha o mláďatech - anglicky

77 Kč
  • Popis zboží
Obrázková kniha o štěňatech a koťatech, pro děti cca ve věku 3 - 5 let. Různé informace, ale i rady, jak držet kotě, jak si hrát s pejskem, atd. V perfektním stavu, čtená jen párkrát. Stránky jsou z pevného papíru (o mnoho pevnější než normálně). Mám ke knize stažené PDF s dalšími informacemi, samozřejmě budu sdílet.
PC 8 USD (cca 160 Kč).

V Praze osobní předání zdarma. Při nákupu z mého alba nad 500 Kč sleva 10%. Při nákupu nad 1500 Kč doprava zdarma.

Nakladatel píše:
Puppies and Kittens is packed with facts about everyone´s favorite pets. Each double-page spread features as aspect of the life of animal babies for children to compare with their own lives. Where to eat and sleep, learning, playing, even fighting with your brothers and sisters! Collection spreads feature many puppy and kitten breeds and there´s lots of information about these mammals´ wild cousins. Great pictures, clear layouts, simple words, and word-picture relationships make these books perfect for children first encountering information books and reading. Vetted by literacy experts.
  • Značka

    SCHOLASTIC

  • Rozměry

    20 x 23,5 cm 32 stran

  • 23. 5. 2019, 10:50

  • Zobrazení

    3

  • Oblíbené

    0

Kategorie