Zobrazit přihlášovací formulář

Tmavě šedý hladce tkaný koberec 80x200 cm

Administrace

Tmavě šedý hladce tkaný koberec 80x200 cm

799 Kč
Zaujalo 5 uživatelů
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 99 Kč
... velice zdařilý, nápadně propracovaný koberec. Ideální do obývacího pokoje nebo do kuchyně – hladký povrch koberce se snadno vysává. Koberec je také vhodný pro venkovní použití (balkon, terasa, apod.), protože je vyrobený tak, aby odolal dešti, slunci…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Tmavě šedý hladce tkaný koberec 80x200 cm

799 Kč
Koupit
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
... velice zdařilý, nápadně propracovaný koberec. Ideální do obývacího pokoje nebo do kuchyně – hladký povrch koberce se snadno vysává. Koberec je také vhodný pro venkovní použití (balkon, terasa, apod.), protože je vyrobený tak, aby odolal dešti, slunci a špíně. Pokud koberec navlhne, jednoduše ho přehoďte přes zábradlí nebo volně srolujte a postavte kolmo, takto rychle uschne. Jedná se o strojově tkaný koberec. NOVÉ, originálně balené zboží. Ihned k odeslání !

...............................................

Užitečné informace:
Pro větší bezpečí a pohodlí použijte protiskluzovou podložku, která se dává se pod celý koberec. Pro tento koberec budete potřebovat 2 protiskluzové podložky (65×125 cm). V případě potřeby upravte.

...............................................

Návod na údržbu:
Čištění: Používejte jemný mycí prostředek, čistěte jemným kartáčem a oplachujte důkladně vodou. Koberec nechte úplně vyschnout. Ruční praní, max. teplota vody 40 °C. Nebělit. Nesušte v sušičce. Nežehlit. Nečistit chemicky. Koberec pravidelně vysávejte a otáčejte. V případě potřeby využijte služeb profesionální čistírny koberců. Vždy používejte standardní nástavec, nikdy nepoužívejte rotační kartáč pro vysávání koberce.

...............................................

Materiál:
Užitná část: 100% polypropylen.
Rub: syntetický latex.
  • Velikost

    L

  • Rozměry

    délka: 200 cm, šířka: 80 cm, tloušťka: 5 mm, plocha: 1,60 m², povrchová hustota: 1300 g/m², váha balíku cca 3,5 kg

  • 13. 4. 2024, 21:39

  • Zobrazení

    1 145

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

ŠEDÝ koberec, nízký vlas, 60x90 cm

Kategorie