Zobrazit přihlášovací formulář

KOČÁREK PEG PERÉGO GT3 GEO TROJKOMBINACE

Administrace

KOČÁREK PEG PERÉGO GT3 GEO TROJKOMBINACE

6 500 Kč 20 500 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Kočárek jsme kupovali 2014, po dvou dětech, ale u druhého jsme používali jen hlubokou korbičku asi 6 měsíců. Kočárek je přizpůsoben do všech možných terénů. Zadní kola mají tlumič nastavitelný do 3 odpružení - Hard, Medium, Soft. Kolečka jsou nafukovací,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 8. 10. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

KOČÁREK PEG PERÉGO GT3 GEO TROJKOMBINACE

6 500 Kč
  • Popis zboží
Kočárek jsme kupovali 2014, po dvou dětech, ale u druhého jsme používali jen hlubokou korbičku asi 6 měsíců. Kočárek je přizpůsoben do všech možných terénů. Zadní kola mají tlumič nastavitelný do 3 odpružení - Hard, Medium, Soft. Kolečka jsou nafukovací, pumpička je součástí kočárku. Přední kolečko je otočné, ale jde nastavit i na pevno.

Na podvozek lze nasadit jak hlubokou korbu, tak i autosedačku. Potahy a polstrování je pratelné. Kvalitní, pevná, hliníková konstrukce kočárku. Rukojeť kočárku je výškově nastavitelná, opěradlo u sportovního kočárku lze sklopit do několika pozic až do úplného lehu, 5-bodové bezpečnostní pásy, madlo pro dítě je odnímatelné, dva sklopné držáky na pití, velký nákupní košík, ruční brzda. Hluboká korbička má polohovatelné záda i nožky. Součástí je nánožník v barvě kočárku u sportovního kočárku i hluboké korbičky. U sportovního kočárku je střecha se síťovinou a poskytuje při teplých měsících lepší ventilaci vzduchu.

Vajíčko má pětibodový bezpečností pás, vyjímatelnou podložku pro miminko a oddělávací ochrannou stříšku.
Součástí je taška v barvě kočárku s uchem a úchyty a přebalovací podložkou, pláštěnka na sportovní kočárek a korbičku, pokud pořizujete kočárek pro holčičku, můžu přibalit nepoužívanou pěnovou podložku do sporťáku v růžovobílé barvě (z jedné strany bavlna, z druhé plyš). Kočárek má běžné známky opotřebení, nic zásadního...je moc hezký :-) barva je neutrální, jak pro holčičku tak pro chlapečka.
Pouze osobní odběr okres Zlín, Uherské Hradiště.
  • 30. 4. 2019, 13:01

  • Zobrazení

    48

  • Oblíbené

    1

Kategorie