Zobrazit přihlášovací formulář

Cybex Pallas S-fix 2018 + 3 ROKY ZÁRUKA a DÁREK

Administrace

Cybex Pallas S-fix 2018 + 3 ROKY ZÁRUKA a DÁREK

7 490 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Jako poděkování za nákup přikládáme k autosedačce kapsář. Kvalitě autosedaček Cybex věříme a proto náš obchod poskytuje prodlouženou tříletou záruku! Samozřejmostí jsou vodící lišty na Isofix zdarma. IHNED POSÍLÁME Dětská autosedačka Pallas S-fix…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 25. 1. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Cybex Pallas S-fix 2018 + 3 ROKY ZÁRUKA a DÁREK

7 490 Kč
  • Popis zboží
Jako poděkování za nákup přikládáme k autosedačce kapsář.
Kvalitě autosedaček Cybex věříme a proto náš obchod poskytuje prodlouženou tříletou záruku!
Samozřejmostí jsou vodící lišty na Isofix zdarma.
IHNED POSÍLÁME

Dětská autosedačka Pallas S-fix vám vydrží několik let: jako autosedačka 2 v 1 je navržená tak, aby rostla společně s dítětem od 9 měsíců až do 12 let. Optimalizovaný bezpečnostní pult snižuje riziko vážných zranění krku bez omezování dítěte. Během spánku se o bezpečnost dítěte stará patentovaná naklápěcí opěrka hlavy, která zabraňuje přepadnutí hlavy dítěte dopředu a pomáhá ji udržet v bezpečné zóně dětské autosedačky, což je důležité především při bočním nárazu. Kromě opěrky hlavy zajišťuje zvýšenou bezpečnost také L.S.P. Systém, snižující síly nárazu z boku.

PALLAS S-FIX
Sk. I/II/III, 9 - 36 kg, od cca 9 měsíců až do 12 let

Patentovaná ochrana až do 12 let věku dítěte

Nic nesedí! Vše je moc malé! To jsou časté fráze rodičů během prvních let života jejich dítěte. Dětská autosedačka Pallas S-fix vám vydrží několik let: jako autosedačka 2 v 1 je navržená tak, aby rostla společně s dítětem od 9 měsíců až do 12 let. Optimalizovaný bezpečnostní pult snižuje riziko vážných zranění krku bez omezování dítěte. Během spánku se o bezpečnost dítěte stará patentovaná naklápěcí opěrka hlavy, která zabraňuje přepadnutí hlavy dítěte dopředu a pomáhá ji udržet v bezpečné zóně dětské autosedačky, což je důležité především při bočním nárazu. Kromě opěrky hlavy zajišťuje zvýšenou bezpečnost také L.S.P. Systém, snižující síly nárazu z boku.

- Jednou rukou nastavitelný bezpečnostní pult (sk. 1)
- Patentovaná naklápěcí opěrka hlavy
- Integrovaná lineární ochrana při bočním nárazu (L.S.P. Systém
  • 30. 5. 2018, 11:22

  • Zobrazení

    5

  • Oblíbené

    0

Kategorie