Zobrazit přihlášovací formulář

Hnědý huňatý koberec, vysoký vlas,120x180 cm

Administrace

Hnědý huňatý koberec, vysoký vlas,120x180 cm

699 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 5 uživatelů
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 0 Kč
... příjemný koberec s protiskluzovým efektem. Udržuje ho pevně na místě a snižuje nebezpeční uklouznutí. Silný vlas pohlcuje hluk a vytváří jemný povrch pro chůzi. Díky syntetickým vláknům je koberec odolný a snadno se čistí. Strojová výroba. Nové,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Hnědý huňatý koberec, vysoký vlas,120x180 cm

699 Kč
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
  • Popis zboží
... příjemný koberec s protiskluzovým efektem. Udržuje ho pevně na místě a snižuje nebezpeční uklouznutí. Silný vlas pohlcuje hluk a vytváří jemný povrch pro chůzi. Díky syntetickým vláknům je koberec odolný a snadno se čistí. Strojová výroba. Nové, originálně balení zboží. Ihned k odeslání !

...............................................

Návod na údržbu:
Neprat. Nebělit. Nesušte v sušičce. Nežehlit. Nečistit chemicky. Koberec pravidelně vysávejte a otáčejte. Suché skvrny: odstraňte okamžitě pečlivým seškrabáním směrem ke středu skvrny. Mokré skvrny nevytírejte. Vysajte je papírovou utěrkou a zlehka otřete utěrkou a jemným saponátem. V případě potřeby využijte služeb profesionální čistírny koberců. Vždy používejte standardní nástavec, nikdy nepoužívejte rotační kartáč pro vysávání koberce.
  • Značka

    IKEA

  • Rozměry

    Délka: 180 cm, šířka: 120 cm, tloušťka: 8 mm, plocha: 2,16 m². Povrchová hustota: 1260 g/m². Hustota vlasu (g/m2): 570 g/m². Tloušťka vlasu: 6 mm. Délka vlasu: 26 mm.

  • 4. 9. 2019, 8:34

  • Zobrazení

    112

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Růžový koberec, motiv hvězdy, 133x160 cm
ŠEDÝ koberec, nízký vlas, 60x90 cm

Kategorie