Zobrazit přihlášovací formulář

3pack pejskové overaly + ponožky NEXT

Administrace

3pack pejskové overaly + ponožky NEXT

440 Kč 540 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 70 Kč
Komplet z pejskové kolekce - trojpack pejskových overalů a 5pacjk ponožek. Prodej dohromady, cena za celý komplet. 1. 3pack pejskové overaly NEXT Nádherné pejskové overaly jako pyžamko na spaní (Blue Dog Sleepsuits Three Pack). Hřejivá silna velmi…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

3pack pejskové overaly + ponožky NEXT

440 Kč
  • Popis zboží
Komplet z pejskové kolekce - trojpack pejskových overalů a 5pacjk ponožek. Prodej dohromady, cena za celý komplet.

1. 3pack pejskové overaly NEXT
Nádherné pejskové overaly jako pyžamko na spaní (Blue Dog Sleepsuits Three Pack). Hřejivá silna velmi kvalitní bavlna. Modrý s pejskem - chlupatá aplikace. Bílý s optoiskem pejsků. Modrý proužkový. Zapínání na druky až ke kotníčku do každé nohavičky - skvěle se obléká, velmi praktické. Značená velikost 1.5-2 roky, nositelné déle. Overalky jsou velmi prostorné. Kupované nové, nošené krátce vynikající stav, jen lehce chloupek na ťapkách - jen na bílé, oba modré jsou ve vynikajícím téměř bez známek nošení. Vhodné pro kluka celoročně.

2. 5pack pejskové ponožky NEXT
K overalkům ze stejné kolekce 5ti pack modrých pejskových ponožek. Nošené, v dobrém stavu. Proužkové velmi dobrý stav, ostatní běžné známky nošení, lehce počínající žmolík, bílé ťapky trochu zašlé.

V albu mám na prodej také nádherný pejskové spací pytel v.92 1.5-3 roky (viz poslední foto). Je z jiné pejskové kolekce, ale barevně ladí s overalky. Overal je na prodej zvlášť.
  • Značka

    NEXT

  • Velikost

    92

  • Rozměry

    Bílý a pejskový: délka k patě 74 cm, šířka průramky 34 cm, rukáv 38 cm. Proužkový d. 72 cm. Ponožky: délka šlapky 12 cm v klidu.

  • 5. 2. 2021, 13:44

  • Zobrazení

    129

  • Oblíbené

    0

Kategorie