Zobrazit přihlášovací formulář

Magnetický náhrdelník Alkione

Administrace

Magnetický náhrdelník Alkione

419 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 59 Kč
Náhrdelník sportovnějšího vzhledu, ze silikonu s čipem pohlcujícím elmag. záření. Magnetický náhrdelník Alkione je elegantní doplněk pozitivně působící lidský organismus. Je vyrobený z nejkvalitnějších materiálů jako je zdravotně nezávadný silikon,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 12. 7. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Magnetický náhrdelník Alkione

419 Kč
  • Popis zboží
Náhrdelník sportovnějšího vzhledu, ze silikonu s čipem pohlcujícím elmag. záření.
Magnetický náhrdelník Alkione je elegantní doplněk pozitivně působící lidský organismus. Je vyrobený z nejkvalitnějších materiálů jako je zdravotně nezávadný silikon, neodymové magnety a chirurgická ocel. Neodymové magnety jsou vyráběny pouze v relativně malých rozměrech a jsou vyrobeny ze slitiny jedné pětiny bóru a čtyř pětin neodymu. Neodymové magnety jsou speciální tím, že uvolňují pouze malé množství své energie. Magnetický náhrdelník Alkione je vhodný pro všechny, kteří se potřebují psychicky soustředit nebo jsou unaveni z nadměrné práce. Tento náhrdelník je rovněž vhodné pro atlety a ty, kteří rádi sportují.

Účinky:
Zvyšují hladinu okysličení krve, podporují buněčnou regeneraci, vyrovnávají krevní tlak a napomáhají odplavování zplodin látkové výměny. Mají analgetické účinky, jsou vhodné k tlumení bolesti kloubů a svalů, zmírňují otoky a urychlují hojení. Působí protizánětlivé. Účinné jsou u degenerativních a zánětlivých onemocnění pohybového aparátu, svalových a šlachových úponu (tenisový loket, achillovka). Náhrdelník je účinný při chronických bolestech krční páteře a ramen způsobených nesprávným namáháním, úrazem nebo stresem. Pomáhají při bolesti zubů a při menstruačních bolestech.

Technický popis:

špičkový magnetický náhrdelník
kvalitní zpracování
zdravotně nezávadný silikonový materiál
čip pohlcující elektromagnetické záření
3 neodymové magnety o síle 1000 gaussů
chirurgická ocel
elegantní design
odstraňuje únavu a urychluje regeneraci organismu
nevhodné pro kojící a těhotné ženy
velikost: délka 48 cm x šířka 0,4 cm
hmotnost: 29 g
vhodné pro muže i ženy
Poznámka:

Magnetický náhrdelník nelze použít u os
  • 12. 3. 2018, 11:02

  • Zobrazení

    12

  • Oblíbené

    0

Kategorie