Zobrazit přihlášovací formulář

@@@ Flexibilní USB držák a nabíječka @@@

Administrace

@@@ Flexibilní USB držák a nabíječka @@@

159 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Doprava: od 55 Kč
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Polohovací flexi stojánek. Připojte chytrý telefon, hodinky a tablet k použití GPS, hands-free volání, dobíjení a dalšího. Tento luxusní držák a zároveň nabíječka je vybavena flexibilním kabelem, který vám umožní připojit váš…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

@@@ Flexibilní USB držák a nabíječka @@@

159 Kč
  • Popis zboží
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Polohovací flexi stojánek.

Připojte chytrý telefon, hodinky a tablet k použití GPS, hands-free volání, dobíjení a dalšího. Tento luxusní držák a zároveň nabíječka je vybavena flexibilním kabelem, který vám umožní připojit váš mobil a tablet tam, kde ho potřebujete uvnitř vašeho auta. Flexi držák je také vybaven dvěma lepícími příchytkami, které bezpečně drží v požadované poloze. Kabel je obalen do poniklované oceli, aby zajistil stabilní polohování bez ohrožení flexibility. Můžete jej ohnout a stočit do libovolné polohy a omotat kolem různých předmětů. Možnost použití také při nabíjení z notebooku v domácnosti např. fotoaparátu. Hmotnost držáku cca 125 gramů. Vhodný pro Samsung, Nokia, LG a spoustu jiných značek s koncovkou micro usb. Kabel má konektor USB a micro USB. Obsah nabídky : flexi kabel s délkou 60 cm a 2x příchytky pro nalepení. Materiál plast a poniklovaná ocel. Baleno v krabici.

!!! Kompatibilní se Samsung, Nokia, LG a spoustu jiných značek s koncovkou micro usb - není vhodný pro iPhone a iPad !!!
  • 30. 9. 2020, 20:59

  • Zobrazení

    32

  • Oblíbené

    0

Kategorie