Zobrazit přihlášovací formulář

Barbie -panenky, šaty, boty,auto, mikrofon, hřeben

Administrace

Barbie -panenky, šaty, boty,auto, mikrofon, hřeben

10 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Škrtnuté není. Popisujte mi i řadu od shora a kolikátý je to zleva, abych pochopila.Barbie auto-chybí mu rám čelního skla, uvnitř chybí páčka žlutá - za 130,-Kč. Potapěč -action voják zn. Hasbro bez oblečení ( na pevno má ploutve, brýle, samopal, hodinky)…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 10. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Barbie -panenky, šaty, boty,auto, mikrofon, hřeben

10 Kč
  • Popis zboží
Škrtnuté není. Popisujte mi i řadu od shora a kolikátý je to zleva, abych pochopila.Barbie auto-chybí mu rám čelního skla, uvnitř chybí páčka žlutá - za 130,-Kč. Potapěč -action voják zn. Hasbro bez oblečení ( na pevno má ploutve, brýle, samopal, hodinky), na ruce má tlačítko asi mělo ze samopalu něco vystřelovat. - 150,-Kč. Panenky - 29cm : v řadě č.1-5,7 jsou od Matella - 1.Panenka s křídly v šatech, při stisknutí náhrdelníku hrála, nyní jen málo / baterky?/- CENA 260,-Kč. 2.Blondýnka s vínovou sukýnkou, oblečení je k ní přišité a lze je otočením změnit na růžové šaty,má strojek nevím zda nefunguje kvůli bateriím, má boty - CENA - 210,-Kč. 3 .Brunetka - baletka s fialovými nohy v šatech - CENA 200,-Kč. 4.blondýnka s růžovými nohy se šaty - CENA 250,-Kč. 5- blondýnka orig. MATTEL v bílém oblečení, bez bot, CENA 160,-Kč. 6. Panenka s fialovými vlasy, perlovým náhrdelníkem ( má na těle flíček) Toys factory- CENA 80,-Kč. 7 - Blondýnka bez oblečení, Mattel CENA 150,-Kč. Kč. Šaty dlouhé v dobrém stavuč.1-5 cena 35,-Kč/ks. Malé panenky:1 - Panenka v oblečku s kloboukem o vel.16cm ( chybí jí boty) - 45,-Kč.
2 - Malá panenka s černými plastovými vlasy asi Polly Pocket vel. 9,5cm za 39,-Kč
3 - Kluk a holka - Troy a Gabriela z HSM-High school musical - Muzikál ze střední a hvězdy na kterých mají stát. ( Gabriela nemá boty - bohužel bez bot moc nestojí). Vel.12cm. CENA za oba 100,-Kč.Boty, brýle, kabelky, ramínka, hřebeny, zrcátka,copy 10,-Kč/ks, Mikrofon 20,-Kč.Boty: poslední - jedna je trochu prasklá.
  • Rozměry

    Na poslední detail.fotce jako poslední Barbie v růž. šatech to je ta 1. s těmi otočenými šaty.

  • 28. 6. 2018, 9:07

  • Zobrazení

    10

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Play doh + Dessert buffet
Bořek + stroje + figurky
Tekutý písek Sands Alive
sukně/sukýnka
Top-crop wayfarer
158
WAYFARER

Top-crop wayfarer

Tričko a tunika
Kalhoty slabé + top crop

Kategorie