Zobrazit přihlášovací formulář

Avivážní kondicionér Celebration 750ml

Administrace

Avivážní kondicionér Celebration 750ml

119 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
Avivážní kondicionér Celebration 750ml Avivážní kondicionér 2in1 zanechá Vaše prádlo po vyprání krásně hebké, měkké a voňavé. CELEBRATION - neodolatelná vůně zralých citrusových plodů se špetkou skořice a hřebíčku. Avivážní kondicionér L´AVIVAGE…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 12. 4. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Avivážní kondicionér Celebration 750ml

119 Kč
  • Popis zboží
Avivážní kondicionér Celebration 750ml

Avivážní kondicionér 2in1 zanechá Vaše prádlo po vyprání krásně hebké, měkké a voňavé.

CELEBRATION - neodolatelná vůně zralých citrusových plodů se špetkou skořice a hřebíčku.

Avivážní kondicionér L´AVIVAGE 2in1 je DVOUSLOŽKOVÝ antistatický, změkčovací a parfemovaný prostředek, který se přidává do posledního máchání v pračce nebo při ručním praní.

PRVNÍ SLOŽKA ANTISTATICUM je stejně účinná, jako u běžné aviváže - odstraní elektrostatický náboj a částečně změkčí vlákno prádla.

DRUHÁ složka ELASTIL ME je podobná silikonům, které se přidávají do vlasových kondicionérů. ELASTIL změkčuje vlákno ještě lépe a mnohem více než první složka a navíc s každým dalším praním se jeho změkčovací účinek zlepšuje – násobí se. Platí tedy pravidlo, že čím více L´AVIVAGE používáte, tím je vaše prádlo měkčí a měkčí….

Proto získáte s L´AVIVAGE již po třetím praní o cca 300% lepší změkčovací účinky než při použití obyčejné aviváže ze supermarketu bez ELASTILU ME.

TŘETÍ výhodou je, že naše avivážní kondicionéry obsahují 4 x více parfémového oleje, než ta nejlepší značková aviváž ze supermarketu. Prádlo voní intenzivně, dlouhodobě a vůně je stabilní i po procesu sušení horkým vzduchem v sušičce prádla. I po sušení v sušičce si zachová velmi příjemnou a silnou vůni.
ČTVRTOU výhodou je obsah čistého extraktu z ALOE VERA BARBADENSIS. Tedy složky s příznivým a zklidňujícím vlivem na pokožku.

CELEBRATION
Hlava: mandarinka, bergamot, citrusy
Srdce: skořice, hřebíček, levandule
Základ: cedrové dřevo, Tonka, ambra
  • 14. 5. 2018, 20:48

  • Zobrazení

    9

  • Oblíbené

    0

Kategorie